Jump to content
IGNORED

Čekajuci GOAToa na engleskoj travi - Wimbledon 2024

Ros

Recommended Posts

Propustila sam Noletov ispad.

Izgleda je naostren, a nas umetnost zanima :wine:

• +1 1

pa nisu tako "navijali" od pocetka, vec je majmunisanje krenulo zadnjih par gemova. secam se da mu je i protiv Ruda u finalu RG smetalo ono ruuuud od strane norveskih fanova ali sta da se radi ... skandinavska posla he he

inace ne znam jeste li znali da je Bjorn Rune Borg srednje ime legendarnog svedjanina.

najbitnija je vecerasnja doktorska predstava na terenu! malo sam se pribojavao ovog meca, videlo se da se malcice stedeo na forhendu i da na neke lopte nije isao rizikovati do kraja ali kad je pred kraj umotanom nogom opalio onaj volej znao sam da je to to.

Holger jos luta, pogubljen je usao u mec, prvi poen uzima u desetom minutu igre, sta reci. posle se malo pribrao ali goat jbg. idemo dalje

Losa sreca za Zvereva, bas je bio u dobroj formi, jedini nacin da izgubi od Frica je da igra povredjen. 

Mislim, baš im glupa fora, ne sećam se da je iko tako navijao, za svog favorita.

-----

Kad krene priča kako je morao NĐ da se izdigne iznad situacije i slično, uvek se setim finala US opena 2015. Takođe, ne mogu da se setim ama baš nijednog tenisera sa izdaleka sličnim dešavanjima sa publikom.

Osim Nadala, koji je posle ATP kupa iznapušavao publiku na meču Srbija  - Španija, da im nije mesto na teniskim tribinama, tad jednom kada je osetio situaciju iznad koje je trebalo da se izdigne.

• +1 1

Istanjili su mu se zivci zbog toliko situacija u kojima je bio na tapetu navijaca da sad tripuje svaku sitnicu. Navijaju tako ljudi za Runea jbg. 

Zaboravlja se još nešto - Noksa je sa Runetom igrao još 5 puta i prilično dobro zna kako se navija za njega... Aj se ne pravimo ludi.

Što bi rekao Balašević "...jer Rune je Rune, a Cune je Cune..." ... Ili tako nekako :grin2:

• +1 3
39 minutes ago, Hele said:

Ok, ja sam samo cuo guuuudnajt, kad se ceo deo cuje, podnosljivije je

Ali ovaj nas koji prevodi zelim vam laaaaaku noc, a ima "u" da ga iskoristi i na srpskom. Koji mentol

• Haha 6

Viško: "Kažu mi kolege da je to dansko dugo 'U'..."

Jbg, danas srpski dugi K  smečovao dansko dugo U 

31 minutes ago, Tsai said:

Ali ovaj nas koji prevodi zelim vam laaaaaku noc, a ima "u" da ga iskoristi i na srpskom. Koji mentol

Imao je sat i po na raspolaganju, kao ti, da smisli foru... Bar da zna tenis...

• Hvala 1