1n54jd3r Posted July 8 Share Posted July 8 I sta ce se na kraju ispostaviti. Nije povreda, isao samo da defecira? Link to comment
Popular Post JohnnyD Posted July 8 Popular Post Share Posted July 8 Nolo jednom nogom u finalu. JEDNOM NOGOM, kapirate?! Ok, sam cu izaci. 4 12 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 8 Share Posted July 8 Dobro, ovo je vec tipicno. Rune dao sve od sebe, nije uzeo gem i u sledecem se raspao. Sigurno je frustrirajuce Link to comment
Jeremija Posted July 8 Share Posted July 8 Odličan meč, nije ni u jednom momentu dozvolio protivniku da se razigra, delovalo je kao da on ima 21, a Rune 37, a ne obrnuto. Link to comment
red star forever Posted July 8 Share Posted July 8 Malo se izblamirao sada prozivanjem navijača, ovo mu nije trebalo. 6 Link to comment
Max Morlock Posted July 8 Share Posted July 8 Bilo je lakše nego što sam pretpostavljao... Ma dosta lakše, da budem iskren. Au, al se ispišao po ovima što su kao navijali za Ruuuuuuuunea... Link to comment
ducca Posted July 8 Share Posted July 8 Ovo je baš jadno, ljudi tako navijaju za svog igrača, dečko se zove tako kako se zove i navijanje je Ruuuuuune, ne znam zašto ga ovo toliko trigeruje jbt?? Baš blamantno padanje u vatru posle ovakve partije, bespotrebno. 5 Link to comment
Hele Posted July 8 Share Posted July 8 Kakav ljakse 🤣 Bolje onda da je prihvatio ovaj imidz bed gaja, a ne malo salje srca, malo pisa po sirotinji 🤣 1 Link to comment
red star forever Posted July 8 Share Posted July 8 Je li moguće da je stvarno umislio da su mu navijači pokušavali podmuklo "uvaliti provociranje" kroz podršku Rune-u?! Kao da je malo puk'o, baš me iznenadio, čak je i voditelj morao da mijenja temu kada je vidio da se sve otima kontroli. Link to comment
Popular Post Max Morlock Posted July 8 Popular Post Share Posted July 8 Realno, 15, 16 godina je pezio pred svima i trudio da bude fin, korektan, dobar i svima da ugodi... Sad mu se može, na vrhu nema nikoga osim njega...nek ih trpa i levom i desnom, ko ih jb. 19 Link to comment
April Posted July 8 Share Posted July 8 16 minutes ago, Sandradjer said: Gde ces Rune na stenu, ne moze De si pošo lopatom na bager 1 Link to comment
copkillah Posted July 8 Share Posted July 8 Ne jebe više živu silu, to je ok, prihvatio je da ga neće zavoleti sve da osvoji još isto toliko titula, pa je u fazonu da mu se može da radi šta hoće. 7 Link to comment
Recommended Posts