1n54jd3r Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 I sta ce se na kraju ispostaviti. Nije povreda, isao samo da defecira?
Popular Post JohnnyD Posted July 8, 2024 Popular Post Posted July 8, 2024 Nolo jednom nogom u finalu. JEDNOM NOGOM, kapirate?! Ok, sam cu izaci. 4 12 1
Sandradjer Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Dobro, ovo je vec tipicno. Rune dao sve od sebe, nije uzeo gem i u sledecem se raspao. Sigurno je frustrirajuce
Jeremija Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Odličan meč, nije ni u jednom momentu dozvolio protivniku da se razigra, delovalo je kao da on ima 21, a Rune 37, a ne obrnuto.
red star forever Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Malo se izblamirao sada prozivanjem navijača, ovo mu nije trebalo. 6
Max Morlock Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Bilo je lakše nego što sam pretpostavljao... Ma dosta lakše, da budem iskren. Au, al se ispišao po ovima što su kao navijali za Ruuuuuuuunea...
ducca Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Ovo je baš jadno, ljudi tako navijaju za svog igrača, dečko se zove tako kako se zove i navijanje je Ruuuuuune, ne znam zašto ga ovo toliko trigeruje jbt?? Baš blamantno padanje u vatru posle ovakve partije, bespotrebno. 5
Hele Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Kakav ljakse 🤣 Bolje onda da je prihvatio ovaj imidz bed gaja, a ne malo salje srca, malo pisa po sirotinji 🤣 1
red star forever Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Je li moguće da je stvarno umislio da su mu navijači pokušavali podmuklo "uvaliti provociranje" kroz podršku Rune-u?! Kao da je malo puk'o, baš me iznenadio, čak je i voditelj morao da mijenja temu kada je vidio da se sve otima kontroli.
Popular Post Max Morlock Posted July 8, 2024 Popular Post Posted July 8, 2024 Realno, 15, 16 godina je pezio pred svima i trudio da bude fin, korektan, dobar i svima da ugodi... Sad mu se može, na vrhu nema nikoga osim njega...nek ih trpa i levom i desnom, ko ih jb. 19
April Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 16 minutes ago, Sandradjer said: Gde ces Rune na stenu, ne moze De si pošo lopatom na bager 1
copkillah Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Ne jebe više živu silu, to je ok, prihvatio je da ga neće zavoleti sve da osvoji još isto toliko titula, pa je u fazonu da mu se može da radi šta hoće. 7
Recommended Posts