1n54jd3r Posted July 8 Posted July 8 I sta ce se na kraju ispostaviti. Nije povreda, isao samo da defecira?
Popular Post JohnnyD Posted July 8 Popular Post Posted July 8 Nolo jednom nogom u finalu. JEDNOM NOGOM, kapirate?! Ok, sam cu izaci. 4 12 1
Sandradjer Posted July 8 Posted July 8 Dobro, ovo je vec tipicno. Rune dao sve od sebe, nije uzeo gem i u sledecem se raspao. Sigurno je frustrirajuce
Jeremija Posted July 8 Posted July 8 Odličan meč, nije ni u jednom momentu dozvolio protivniku da se razigra, delovalo je kao da on ima 21, a Rune 37, a ne obrnuto.
red star forever Posted July 8 Posted July 8 Malo se izblamirao sada prozivanjem navijača, ovo mu nije trebalo. 6
Max Morlock Posted July 8 Posted July 8 Bilo je lakše nego što sam pretpostavljao... Ma dosta lakše, da budem iskren. Au, al se ispišao po ovima što su kao navijali za Ruuuuuuuunea...
ducca Posted July 8 Posted July 8 Ovo je baš jadno, ljudi tako navijaju za svog igrača, dečko se zove tako kako se zove i navijanje je Ruuuuuune, ne znam zašto ga ovo toliko trigeruje jbt?? Baš blamantno padanje u vatru posle ovakve partije, bespotrebno. 5
Hele Posted July 8 Posted July 8 Kakav ljakse 🤣 Bolje onda da je prihvatio ovaj imidz bed gaja, a ne malo salje srca, malo pisa po sirotinji 🤣 1
red star forever Posted July 8 Posted July 8 Je li moguće da je stvarno umislio da su mu navijači pokušavali podmuklo "uvaliti provociranje" kroz podršku Rune-u?! Kao da je malo puk'o, baš me iznenadio, čak je i voditelj morao da mijenja temu kada je vidio da se sve otima kontroli.
Popular Post Max Morlock Posted July 8 Popular Post Posted July 8 Realno, 15, 16 godina je pezio pred svima i trudio da bude fin, korektan, dobar i svima da ugodi... Sad mu se može, na vrhu nema nikoga osim njega...nek ih trpa i levom i desnom, ko ih jb. 19
April Posted July 8 Posted July 8 16 minutes ago, Sandradjer said: Gde ces Rune na stenu, ne moze De si pošo lopatom na bager 1
copkillah Posted July 8 Posted July 8 Ne jebe više živu silu, to je ok, prihvatio je da ga neće zavoleti sve da osvoji još isto toliko titula, pa je u fazonu da mu se može da radi šta hoće. 7
Recommended Posts