Jump to content

Čekajuci GOAToa na engleskoj travi - Wimbledon 2024

Featured Replies

I sta ce se na kraju ispostaviti. Nije povreda, isao samo da defecira?

• Popular Post

Nolo jednom nogom u finalu.

JEDNOM NOGOM, kapirate?! Ok, sam cu izaci.

Dobro, ovo je vec tipicno. Rune dao sve od sebe, nije uzeo gem i u sledecem se raspao. Sigurno je frustrirajuce 

Odličan meč, nije ni u jednom momentu dozvolio protivniku da se razigra, delovalo je kao da on ima 21, a Rune 37, a ne obrnuto.

Jos 3 :thumbup:

Happy Novak Djokovic GIF by Tennis TV

Ko što bi reko Max fuck yeah :D

gUUUUdnajt, izvadio muda

Malo se izblamirao sada prozivanjem navijača, ovo mu nije trebalo.

Bilo je lakše nego što sam pretpostavljao... Ma dosta lakše, da budem iskren. 

Au, al se ispišao po ovima što su kao navijali za Ruuuuuuuunea... :s_d:

Ovo je baš jadno, ljudi tako navijaju za svog igrača, dečko se zove tako kako se zove i navijanje je Ruuuuuune, ne znam zašto ga ovo toliko trigeruje jbt?? Baš blamantno padanje u vatru posle ovakve partije, bespotrebno.

Kakav ljakse 🤣

Bolje onda da je prihvatio ovaj imidz bed gaja, a ne malo salje srca, malo pisa po sirotinji 🤣

Je li moguće da je stvarno umislio da su mu navijači pokušavali podmuklo "uvaliti provociranje" kroz podršku Rune-u?!

Kao da je malo puk'o, baš me iznenadio, čak je i voditelj morao da mijenja temu kada je vidio da se sve otima kontroli. 

• Popular Post

Realno, 15, 16 godina je pezio pred svima i trudio da bude fin, korektan, dobar i svima da ugodi...

Sad mu se može, na vrhu nema nikoga osim njega...nek ih trpa i levom i desnom, ko ih jb.

16 minutes ago, Sandradjer said:

Gde ces Rune na stenu, ne moze

De si pošo lopatom na bager 

Ne jebe više živu silu, to je ok, prihvatio je da ga neće zavoleti sve da osvoji još isto toliko titula, pa je u fazonu da mu se može da radi šta hoće.