papapavle Posted June 12 Posted June 12 13 minutes ago, pantelia said: Dajte kod Liga: PPPEuro24 Kod: Hmwmow 1
San Epifanio Posted June 14 Posted June 14 5 hours ago, ducca said: Predictor se ne igra ovo EP? Ja odigrao 4:1 za Nemce, al ne da se. Moraju Nemci u poslednjoj sekundi da ga umuvaju.
smooth.Op Posted June 15 Posted June 15 A to na koji način su taj jedan primili to nema veze 😁 Šalamala. Ja sve kao neću da igram jer će me hvatati jedan deo na letovanju, ali poklekoh poslednji dan. Branim titulu u jednoj ligi u pare što igramo, nema smisla da pobegnem sa crte.
*edited by mod Posted June 15 Posted June 15 Nije loš dan, ubo sam asistenciju i čak 3 gola. Virc, Kai i Rudgier
San Epifanio Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, smooth.Op said: A to na koji način su taj jedan primili to nema veze 😁 ... Na vrlo efektan 😁 Sjajan trzaj glavom, jedan od lepših autogolova koji sam video. 1
levi Posted June 22 Posted June 22 pogodim golmana sa klinšitom i asistencijom ali zaboravim Bruna Fernandesa na klupi, ne da se usranom do potoka
Tolaa Posted June 23 Posted June 23 Zaboravila izmene juče. 19 poena ostalo na klupi (Cancelo i KdB).
Recommended Posts