June 10, 2024Jun 10 Taj dres je jedina svetka tačka u onom spotu. Strašno kako svaki put imamo ovakve salve neprijatnosti pred neko veliko takmičenje.
June 10, 2024Jun 10 Bio je neki Englez da cacka mecku sa analizom delija, tacno nas navode na zllo. I tenk je primetio. Muva medjed, dajte da uzivamo u fudbalu i pozitivnoj atmosferi.
June 10, 2024Jun 10 6 hours ago, Eleniko said: jel ste naučili barem pesmu Blazo vrati se, sve ti je oprosteno!
June 11, 2024Jun 11 2 hours ago, Filozof manijak said: Odlična Plus kameo Darka Lazića lol šteta što nije izvukao par linija sa konzole u autu, to bi utrostručilo gledanost
June 11, 2024Jun 11 18 hours ago, radnik said: Hej, pesma je super... Jeste da refren ima lozimo se, lozimo... Ali suvi pesimizam da ne kazem realizam izbija iz nje. Suplja nam je odbrana, veza prespora, Arapi nam usrali Mitra, Sergeja... Ima i podjebavanja: Ajde pixi popravi... (hoce samo sto nije) Ima i saveta: Gobelja bek... Ja sam odusevljen Još samo da nije jebeni narodnjak
June 11, 2024Jun 11 Ma sve je to ok. Spoiler Ali u smislu nekakve parodije ofc Edited June 11, 2024Jun 11 by ubibobi
June 11, 2024Jun 11 12 minutes ago, ubibobi said: Ma sve je to ok. Hide contents Ali u smislu nekakve parodije ofc (i za pesmu, i za Repstaciju)
June 11, 2024Jun 11 javlja mi se da je nekima ovde bila bolja ona neguj mo cobyjeva pesma za svetsko u basketu
June 11, 2024Jun 11 17 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: srbi huligani 🤣 Šta bi tek bilo da smo upali u grupu sa Hrvatskom i Albanijom...