June 8, 20241 yr Author ako balavi propusti priliku da ih izmaleriše, a šanse su male do nikakve, čuda su moguća
June 8, 20241 yr Foden će nas masakrirati po našoj desnoj strani. Pretpostavljam da će on delovati tuda, pošto je Sautgejt odjavio Griliša, a Saka će ići na Kalabu.
June 8, 20241 yr OK, ja znam da mnogo ljudi ne voli Griliša, ali on je čovek radilica. Bili bi jači s njim triput.
June 8, 20241 yr pa nije se on baš naigrao ove sezone, čak je i Medison odigrao nešto više od njega, a ni on nije pozvan mislim da je Sautgejt išao logikom da mu idu i igraju oni koji su ekčli igrali prošle sezone i to ima nekog smisla
June 8, 20241 yr Pep mu je unakazio karijeri u neku ruku… mogao je on blize broju 10. Ali napravio im je Fodena jbg
June 8, 20241 yr 4 minutes ago, Guuundogan said: Pep mu je unakazio karijeri u neku ruku… mogao je on blize broju 10. Ali napravio im je Fodena jbg Ne znam šta se desilo, Griliš iz sezone 22/23 je bio top igrač
June 8, 20241 yr Не знам како дођосте до ове теме, но десио му се Гвардиола и његове тактичке замисли у којима је Грилиш прикован уз леву аут линију и служи за чувену контролу и сигуран пас а најбољи Грилиш је Грилиш са максималним овлашћењем и слободом у игри.