June 4, 2024Jun 4 17 minutes ago, copkillah said: a šta da radimo kada se sastanu dve sve izgubili dabogda ekipe? E, tu nema boga
June 4, 2024Jun 4 Sa Austrijom u 20:45h SRBIJA: Vanja Milinković Savić – Spajić, Veljković, Pavlović – Živković, Gudelj, Maksimović, Gaćinović – Tadić, Sergej Milinković Savić – Vlahović.
June 4, 2024Jun 4 Author Popular Post 1 minute ago, Arkadija said: Ovaj topik nije kletva, nego proročanstvo.
June 4, 2024Jun 4 Hoce li se praviti Euro Fantasy liga foruma mozda? Ne znam kakve su vam prakse bile ranije pa reko da pitam, uletio bih, sto da ne.
June 6, 2024Jun 6 Jos su jaci bez prve dvojice sa ovog spiska. Zanimljivo je da imaju ovoliko igraca u napadu. Deluju kao bas jak tim ali verujem da ce ispasti recimo u polufinalu na neki bagav nacin.
June 6, 2024Jun 6 Osetna je diskrepanca(?) u kvalitetu između navale i odbrane. Ne želim reći da je engleska odbrana loša, više neiskusna i nedokazana na ovom nivou + na bekovima imaju Vokera i Tripijea koji su prošli svoj zenit. Ako se bilo šta njima desi, zamene su im Konsa koji je štoper i Šo koji nije igrao od februara. Golman im je dokazana budaletina i dileja. Neka kvalitetna ekipa, a to nismo mi, će verovatno znati da kazni ovakvo stanje u odbrani gordog albiona. S druge strane, u vezi i navali su baš opaki.
June 6, 2024Jun 6 Trebace doci u situaciju protiv njih da napadas i cekas kiks odbrane. Kakvi god su ova dvojica drljaju godinama PL i LS. Pogledaj ostale bekovske parove izuzev Francuske i Italije.
June 6, 2024Jun 6 Author 2 hours ago, Ayatollah said: al će da nas unerede, valjda ćemo uspeti da šuknemo koji što bi rekao @ZokiAsov 3+ prvo poluvreme
June 6, 2024Jun 6 On 4. 6. 2024. at 23:43, VuleJ said: Hoce li se praviti Euro Fantasy liga foruma mozda? Ne znam kakve su vam prakse bile ranije pa reko da pitam, uletio bih, sto da ne.
June 6, 2024Jun 6 Zabrojao se Sautgejt malo, u fazonu svi u napad jedan je Hase Kejn, poveo 70% tima napadace. Kad protivnik nekako proturi loptu na njihovu polovinu, bice povuci potegni.