June 26, 20241 yr Odgledao sam 4 utakmice i svima sam se usro u zivot 3 nase i ITA - CRO Nek osvoji ko god samo ne Francuska ili Svicarska, dalje me zabole da pratim Edited June 26, 20241 yr by Ratamahatta
June 27, 20241 yr On 26. 6. 2024. at 17:06, Lancia said: Jos dobro i igramo, kakav nam je duh nacije. Ima mladih trenera, poginuli bi da se procuje za njih, svi rade u istom fazonu. Mada nasi bi po obicaju uzeli Klementea. španac za selektora izuzetna opcija, podržavam prvo što je nedavač kosova drugo ne mora se učlanjivati u SNS, nevažno je treće zna fudbala ovako postoji opasnost da nam se privali neki tumba ponovo, ne znam šta smo imali od patriotskih izliva na ovoj poziciji kao tumba kad nije hteo da vodi repku države koja je priznala kosova. ne vidim da bi se mogao naći jači due dilligence za selektora srbije danas.
June 27, 20241 yr Zastrasujuca je ova lakoca sa kojom smo se navikli (tu ni sebe ne izumimam) da Vucic u najboljem tudjmanovsko-frankistickom maniru uredjuje reprezentaciju. Ne samo da nas ne cudi sto on postavlja i smenjuje selektore u maltene direktnim TV prenosima, nego smo mi vec znali unapred da ce bas tako da bude.
June 27, 20241 yr Nema od stranca na na[oj klupi ništa, na žalost. Ako se i desi, proći će kao Bahar u Zvezdi. Suviše je gladnih usta oko FSS i reprezentacije, da bi dosputili uvođenje nekakvog reda i sistema.
June 27, 20241 yr https://www.maxbetsport.rs/prvenstvo-evrope-fudbal-vanja-milinkovic-savic-srbija-526552/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3WatqJvPOcz_B7UJN26BuODtrXtBmWD2gaX5Ekni0zm4pPtNE2VXMBJLE_aem_C4OQolQlEahOGWWtNT30IA
June 27, 20241 yr pih, alkohol se podrazumeva, ali nadao sam se da će da izađe našmrkan i krene da se busa kako su poginuli za Srbiju bre a mučka đubrad ga napada, a on se kao tetka razmazao od ksanaksa uz sav taj alkohol…namučily smo englezy… Edited June 27, 20241 yr by Heaviside
June 27, 20241 yr On 27. 6. 2024. at 22:26, Heaviside said: pih, alkohol se podrazumeva, ali nadao sam se da će da izađe našmrkan i krene da se busa kako su poginuli za Srbiju To ti je Lalat 2026. kad se ispadne iz grupe uz kvalitetan meksicki koks
June 28, 20241 yr Igraće Sofija Vergara oko njih s pitonom kad budu imali slobodan dan i odu u Titty Twister