June 25, 2024Jun 25 mole se navijači hrvatske da odjebu od đubrenja teme sem ako ne prilože potpisan pečatiran i taksiran dokaz da je reč o džinksovanju, što znamo da nije
June 25, 2024Jun 25 Jesmo mi tukli ove nekad nakon onih poslednjih SFRJ kvalifikacija? Ja nesto imam utisak da nam ovi daju rena kad god nas sretnu
June 25, 2024Jun 25 Author 1 minute ago, Eleniko said: mole se navijači hrvatske da odjebu od đubrenja teme sem ako ne prilože potpisan pečatiran i taksiran dokaz da je reč o džinksovanju, što znamo da nije jel su ti navijači sad u sobi
June 25, 2024Jun 25 Po nekim HR medijima se sprdaju kako Piksi sinoć drzao presicu pijan (pa stavljali c/p komentara sa nekih SRB portala gdje ga narod zajebava i pljuje). To samo rekla kazala klasik žutilo, ili selektor stvarno voli da zaviri u čašicu/flašicu? Mada, muka čovjeka na svašta natjera
June 25, 2024Jun 25 3 hours ago, Eleniko said: svim nenavijačima srbije najkraće - A baš sam se pitao ko će prvi ovo hawk tuah doneti na forum...
June 25, 2024Jun 25 11 minutes ago, Filozof manijak said: A baš sam se pitao ko će prvi ovo hawk tuah doneti na forum... Pokojni Miha je OG Hawk Tuah
June 25, 2024Jun 25 27 minutes ago, Babu Bhatt said: Po nekim HR medijima se sprdaju kako Piksi sinoć drzao presicu pijan (pa stavljali c/p komentara sa nekih SRB portala gdje ga narod zajebava i pljuje). To samo rekla kazala klasik žutilo, ili selektor stvarno voli da zaviri u čašicu/flašicu? Mada, muka čovjeka na svašta natjera ma jooook......voli da zaviri u biblioteku