June 15, 2024Jun 15 Колико год се бусали у груди како идемо да играмо са сваким ипак су нам друге две текме много важније. Сергеј је свакако дефанзивнији играч од Тадића тако ако већ играмо са два шпица можда има логике да ипак он почне, јасно је да сва четворица не могу.
June 15, 2024Jun 15 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: luka jevtović taj je dobar, do prošlog prvenstva je bio na rts Luka je odličan, baš.
June 16, 2024Jun 16 FSS saopštio da su večeras dozvoljene samo zvanične zastave Srbije, znači Danilu će da skinu majicu Nema predaje na ulazu
June 16, 2024Jun 16 11 minutes ago, makaronee said: A možda bismo? Nebismo! Nije ostao niko pismen u medijima.
June 16, 2024Jun 16 To sam i ja pomislio. Onda otvoriš novine, i u tekstu lepo stoji "bismo". Dakle, potpuna blamaža koja, nažalost, nikom nije bitna.
June 16, 2024Jun 16 Ne znam za vas, ali u mom domu uveliko ide na repeat On 13. 6. 2024. at 22:54, Nikodije said: Sve izgubili Sve izgubili Sve izgubili, sve izgubili, dabogda Nananananana
June 16, 2024Jun 16 Nisam psihički spreman za ono što sledi na TV Bastilji - najava jedne takmičarske utakmice Ace Kretena posle toliko vremena