June 15, 2024Jun 15 Sutra ce se cela nacija tresti pored televizora uz nase predivne heteroseksualne negenocidne orlove koji sijaju kao zlato
June 15, 2024Jun 15 2 hours ago, Zverilla said: Razočarao me. Očekivao sam da će da popuni ceo album iz jedne kesice , ili bar neki genijalni taktički savet kako da ih dobijemo, a ono - cvrc :'( Jel ovo ceo enturaž dobio zadatak da skuplja sličice da bi nafatali celu našu reprezentaciju, ili prosto okrene ove što nisu Panini i kao: " Halo Bibg, kako brat?", ili obeća da će da poseče platan na Cvetnom trgu za 2 zlatne koje fale malom Danilu/ Vukanu
June 15, 2024Jun 15 3 hours ago, Arkadija said: Jel ovo ceo enturaž dobio zadatak da skuplja sličice da bi nafatali celu našu reprezentaciju, ili prosto okrene ove što nisu Panini i kao: " Halo Bibg, kako brat?", ili obeća da će da poseče platan na Cvetnom trgu za 2 zlatne koje fale malom Danilu/ Vukanu Djuric dao tri ambasadorske plate na sličice i posl'o mu iz amerike
June 15, 2024Jun 15 Meni su ovi sa arene najjaci.Neki studio kurac palac a onda tu i neki po zanimanju fudbalski analiticar od 25 godina ,pa jos i publiku imaju.Pa mu kao publika postavi pitanje a arena vec ima spremnu grafiku i za njegovo pitanje.
June 15, 2024Jun 15 Author 8 minutes ago, Блок_64 said: Meni su ovi sa arene najjaci.Neki studio kurac palac a onda tu i neki po zanimanju fudbalski analiticar od 25 godina ,pa jos i publiku imaju.Pa mu kao publika postavi pitanje a arena vec ima spremnu grafiku i za njegovo pitanje. luka jevtović taj je dobar, do prošlog prvenstva je bio na rts
June 15, 2024Jun 15 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: luka jevtović taj je dobar, do prošlog prvenstva je bio na rts Gde je on trener.
June 15, 2024Jun 15 Author nigde, ali su mu analize dobre. mislim da “analizira” od sp 2014 u rusiji brat mu je igrao u partizanu marko jevtović(sad je valjda u turskoj) e Edited June 15, 2024Jun 15 by kud u maglu Simoviću
June 15, 2024Jun 15 Ranko Stojic je jos danas popodne na Areni, analizirajuci kako Tadic na konferenciji prica o timu u 3. licu, kaze da je moguce da krecemo bez njega sutra. Sada to predskazuje i Joksic sa mozzartsport-a: Edited June 15, 2024Jun 15 by Boza_zvani_Pub
June 15, 2024Jun 15 Bzvz skroz. Igras protiv Engleske bez najboljeg i najlucidnijeg igrca, koji jos ima iskustva u igri protiv njih. Obicno ta takticka fantaziranja prodje katastrofalno. Edited June 15, 2024Jun 15 by Lancia