Jump to content

Sve izgubili dabogda…

Featured Replies

Sutra ce se cela nacija tresti pored televizora uz nase predivne heteroseksualne negenocidne orlove koji sijaju kao zlato :cry:

• Replies 627
  • Views 38.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, Zverilla said:

Razočarao me. Očekivao sam da će da popuni ceo album iz jedne kesice , ili bar neki genijalni taktički savet kako da ih dobijemo, a ono - cvrc :'(

Jel ovo ceo enturaž dobio zadatak da skuplja sličice da bi nafatali celu našu reprezentaciju, ili prosto okrene ove što nisu Panini i kao: " Halo Bibg, kako brat?", ili obeća da će da poseče platan na Cvetnom trgu za 2 zlatne koje fale malom Danilu/ Vukanu

Kako je Piksi nepodnošljiv za slušanje :sad:

sve izgubili a najviše od Hrvatske i Švajcarske dabogda

3 hours ago, Arkadija said:

Jel ovo ceo enturaž dobio zadatak da skuplja sličice da bi nafatali celu našu reprezentaciju, ili prosto okrene ove što nisu Panini i kao: " Halo Bibg, kako brat?", ili obeća da će da poseče platan na Cvetnom trgu za 2 zlatne koje fale malom Danilu/ Vukanu

Djuric dao tri ambasadorske  plate na sličice i posl'o mu iz amerike

Meni su ovi sa arene najjaci.Neki studio kurac palac a onda tu i neki po zanimanju fudbalski analiticar od 25 godina :D,pa jos i publiku imaju.Pa mu kao publika postavi pitanje a arena vec ima spremnu grafiku i za njegovo pitanje.

Neverovatno lep čovek kao gost na Areni. Neki trener izgleda

Pa de ti je slika? :happy: Nemamo svi Arenu :happy:

• Author
8 minutes ago, Блок_64 said:

Meni su ovi sa arene najjaci.Neki studio kurac palac a onda tu i neki po zanimanju fudbalski analiticar od 25 godina :D,pa jos i publiku imaju.Pa mu kao publika postavi pitanje a arena vec ima spremnu grafiku i za njegovo pitanje.

luka jevtović taj je dobar, do prošlog prvenstva je bio na rts

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

luka jevtović taj je dobar, do prošlog prvenstva je bio na rts

Gde je on trener.

• Author

nigde, ali su mu analize dobre. mislim da “analizira” od sp 2014 u rusiji

brat mu je igrao u partizanu marko jevtović(sad je valjda u turskoj)

e

IMG_9354.thumb.jpeg.efd87fe6d24619aecf030e4abb5ea27f.jpeg

Edited by kud u maglu Simoviću

Леп чо’ек је капирам Марко Савић ех тренер Вождовца

Ranko Stojic je jos danas popodne na Areni, analizirajuci kako Tadic na konferenciji prica o timu u 3. licu, kaze da je moguce da krecemo bez njega sutra.

Sada to predskazuje i Joksic sa mozzartsport-a: 

Edited by Boza_zvani_Pub

Има логике неке ал мораће Сергеј да трчи више него икада у каријери.

Bzvz skroz. Igras protiv Engleske bez najboljeg i najlucidnijeg igrca, koji jos ima iskustva u igri protiv njih. Obicno ta takticka fantaziranja prodje katastrofalno.

Edited by Lancia