June 26, 2024Jun 26 2 minutes ago, Valkyrie said: A i zato što je Worketov najnoviji poslodavac glavni sponzor emisije, a naravno da Superbet gura svoju glavnu vedetu da pravi cirkus. Da, to je sada i dodatni bonus..
June 26, 2024Jun 26 Irureta nam treba, opasno je da ti padne neki Deportivo Da osvezimo kadar malo, taman je 2 godine mladji od Djaica, kao onomad kad je Anceloti 2005. podmladio momcad uvodjenjem Maldinija umesto Kostakurte Jokan i Djorovic da budu segrti, ionako dangube, Kovacevic da bude Nesa Ilic. Znaju se odande Edited June 26, 2024Jun 26 by Ratamahatta
June 26, 2024Jun 26 Jel to surbat pao zbog cro aviona? A o smeni Piksija se ne treba određivati sve dok se ne vidi ko će ga zameniti.
June 26, 2024Jun 26 Author Just now, *edited by mod said: Jel to surbat pao zbog cro aviona? odakle ti to? Spoiler prvi operativac saveza
June 26, 2024Jun 26 Popular Post Juče niko od ovi papaka sa RTSa ili iz srpskog fudbalskog sveta, osim Radeta Bogdanovića, nije rekao ništa protiv Piksija ili saveza, a onda je Vučić ovo nazvao debaklom. Sada nema onoga ko ne napada Piksija i FSS. Brate mili kakve gnjide.
June 26, 2024Jun 26 2 minutes ago, MocaVukotic said: Ja kolko vidim dalic ostaje Ništa onda ćemo mi Keka
June 26, 2024Jun 26 Ako hoćete da videte zašto treba navijati da sve srpske selekcije u svim sportovima trpe poraze, onda samo pročitajte ovo smeće. Želudac mi se okreće, govno koje misli da sve parama može da se kupi: https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/34782/vucic-cutali-smo-posle-katara-ulozili-vise-nego-sto-smo-dobili-ocekujem-velike-promene/vest