June 17, 2024Jun 17 Ужас ал ово је блиска будућност капирам, да што више личи на фифу/пес за ове надолазеће генерације.
June 17, 2024Jun 17 2 hours ago, W.F.C. said: Marina je bolja od Jovane i Dijane Marina je ćerka nedavno preminulog novinara Jovana Cige Sekulića
June 19, 2024Jun 19 “zatvorite mu oči, vežite mu ruke(wtf), on će ovo pogoditi jer je ogroman(wtf) igrač” reče komentator arene za gol gundogana
June 19, 2024Jun 19 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zvuči kao pesma Dragane Mirković pitaju me u mom kraju
June 19, 2024Jun 19 Guzijanova gori na Areni. Uz Kosjerinu mislim da je jedna od retkih koja ne služi samo da se smeška i bude lepa, nego može da uđe dublje u materiju sa muškarcima
June 19, 2024Jun 19 Nisu uspevali da loptu distribuiraju sukcesivno do manevarskog reda To je to, gasi sve, motaj kablove
June 19, 2024Jun 19 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Guzijanova gori na Areni. Uz Kosjerinu mislim da je jedna od retkih koja ne služi samo da se smeška i bude lepa, nego može da uđe dublje u materiju sa muškarcima Ona mala plava Kristina ,sa te televizije ,deluje da ima potencijala ,da bude pun paket
June 20, 2024Jun 20 10 hours ago, Midgeta said: Nisu uspevali da loptu distribuiraju sukcesivno do manevarskog reda Krošeka zvali da analizira?
June 20, 2024Jun 20 bukvalisti su počeli umesto minut ćutanja da govore minut tišine. na obe televizije, znači postoji instrukcija pri tom spiker na stadionu kaže minut aplauza Edited June 20, 2024Jun 20 by levi