June 27, 2024Jun 27 Nedic najjaci lik. Prica kao Petruci kad je igrao Radovana Karadzica u indexovom pozoristu. "Brale moj brale, moj roooodjooo"
July 1, 2024Jul 1 posle najinteresantnije utakmice rts zuri da skrati emisiju i pusta pricu o zoo vrtu u lajpcigu. pa majke vam ga nenonrmalne.
July 6, 2024Jul 6 Areni ponestalo kinte ili šta? Nema navijača statista u studiju na mečevima knockout faze
July 11, 2024Jul 11 On 6. 7. 2024. at 20:45, Mindaugas Žukauskas said: Areni ponestalo kinte ili šta? Nema navijača statista u studiju na mečevima knockout faze Čekaj, šta, dovodili publiku u studio da kao navijaju?
July 11, 2024Jul 11 Sinoć je vredelo gledati na RTS. Sportski pozdrav je najmanje 6 puta rekao da je neki igrač "podigao glavu" Dodatno smo dobili veoma važnu informaciju da je Klajvert svojevremeno bio najmlađi strelac u LŠ (da je rekao da je bio najbolji strelac Eura imalo bi nekog smisla). Gledanje domaćeg fudbala je ostavilo posledice, pa je bio ushićen svaki put kad igrač uštopuje dugu loptu, iako je sam kao duh. Pretplata vredi svakog reala™
July 11, 2024Jul 11 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Čekaj, šta, dovodili publiku u studio da kao navijaju? Bilo je tu nekih 50ak klinaca/klinki koji su aplaudirali na mig, i učestvovali u nekoj nagradnoj igri gde moraš zabit gol. Nekako je bilo tužno kad su ih ukinuli, ali koliko vidim, sinoć su opet bili tu.
July 14, 2024Jul 14 kakvi moroni vode arena tv, pa to je za ne poverovati celo prvenstvo prave vašar u studiju, sa gostima auperligaškim trenerakim znalcima , imaju vašarsku zanimaciju, virtualni studio koji je smehotresan doduše više je do voditelja koji za mesec dana nisu naučili pozicije da grafika može cela da se vidi i pročita, a tu je i neizostavna publika i kao vrhunac svega finalno veče na arena premium 1 kanalu ne postoji
July 15, 2024Jul 15 Ja krenuo da vratim kako bih video šta je Luka spremio, kad ono - nema emisije. Šta se tu desilo?