Jump to content

EP na TV

Featured Replies

rts kao da očekuje u dortmundu da skandiraju včć pdr, jedva da se čuje neka publika na stadionu

kao u buretu da igraju

benzin, traktor, so

• Replies 107
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

image.thumb.jpeg.8bfec1582fb41ea83a2a32d4d70ad775.jpeg

Švajcarka :twak:

14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Neverovatno lep čovek kao gost na Areni. Neki trener izgleda

8 minutes ago, Lena said:

Pa de ti je slika? :happy: Nemamo svi Arenu :happy:

Evo ovde, da ne oftopičarimo tamo.

IMG-20240615-235045.jpg

Океј је ко воли овако риђе

сам ћу изаћи

Nadam se da misliš na ovog desno :D

Dritan koji upada Straji i Albijanicu u live :ziga: 

Dosao da podrzi timove iz regiona, fantom

• Author

Rts Katar >>>>> Rts Nemačka

Ova plava smaračica nije ni do članaka Draganici, ali izgleda ih je ova odjavila. Nemaju stolice i sto da se nameste kao u kafani, umesto toga neke gay foteljičice, lepo da se ko Sabahudin pitaš "a đe ću sad srukama"?!

Rade i Vjetrović su saglasni da bi eventualna taktika sa dva špica + matori Tadić od starta koji bi se trkali s Englezima bila ravna samoubistvu. Rade se za jezik grizao i stezao noktima kolena da ne bi još ponešto rekao o Piksetu pa da mora da kleči na kukuruzu posle.

Ovaj gore isti Sapic i pogled i poluotvorena usta.

6 minutes ago, Valkyrie said:

Rts Katar >>>>> Rts Nemačka

Ne sećam se katarske Arene, ali obo je pun pogodak za ovo prvenstvo. Odlična špica, dvoje mladih voditelja koji ne lupetaju gluposti i pričaju razgovetno. Podnošljivi gosti. Luka kao odličan analitičar. Publika u studiju. Prosto je šteta što će to sve pasti u zapećak nakon katastrofalnog izdanja naših.

• Author

Nisam videla i nemogu da komentarišem.

jedno, možda glupo, pitanje. što gledate studio?

kad se završi tekma ja naprosto ugasim tv/prebacim na drugi kanal/zatvorim tab na brauzeru

osim naravno ako ovde ne pročitam da se dešava neki spektakl, pa onda palim/vraćam/dižem ponovo

Opet ce da vrte Krivokapica i onog debila do iznemoglosti, samo ce Acika da vriska za utakmice Srbije

3 hours ago, pantelia said:

i onog debila

Nepodnosljiv je. Roknucu se koliko me nervira. 

Izdržao sam 15 minuta Areninog studija... Kakav diletantizam jebem ti državu.

Prvo "U boj Krenite junaci svi" dok publika od 20 nekih omladinaca neeuforično pokušava da aplaudira u ritmu.

Onda se pojave dvoje voditelja koji kao glume neku opuštenost pa onda Ivica Kralj . Onda malo nagradna igra. Pa pitanje Ivici o poslednjem EP pa onda voditeljka malo flertuje sa Ivisom da bi onda svi izrazmenjivali lične odnose (ko čiju ženu poznaje i kako ko igra mali fudbal)

Mute i muzika sa kompa/gramofona/kasetofona/CD plejera je moja preporuka tokom EP i za studije i za prenose