Jump to content

EP na TV

Featured Replies

1dyCQBy.gif

• Replies 107
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Prvo poluvreme Spa-Hrv je na AreniPremium2, a drugo na AreniPremium1... Cisto da znate.

Очекујем да случајно окасне на пренос док не прође Рвацка химна

11 minutes ago, Milosh76 said:

Prvo poluvreme Spa-Hrv je na AreniPremium2, a drugo na AreniPremium1... Cisto da znate.

zbog prenosa nase zvanicne kzs koliko razumem

ova djubrad iskljucuje i m4, ne samo hrt 

Jbmt rodnu ravnopravnost, ova krestava kvocka ce izgleda sve utakmice da prenosi. :ph34r:

Kako je lepo za promenu videti EP u svima relativno dobro dostupnoj evropskoj fudbalskoj zemlji. 

4 hours ago, johan nagel said:

Очекујем да случајно окасне на пренос док не прође Рвацка химна

Na RTS nisu okasnili ni sekund...bila cela hrvatska himna, evo i spanske...

Ртс је нешто нормалнији (како ово чудно звучи) по том питању, Арена је сектина телевизија 1/1, ако да гол Хрватска има да оћути комантатор као да је умро неко

gledati na hrt-u je privilegija

:s_d:

1 hour ago, johan nagel said:

Ртс је нешто нормалнији (како ово чудно звучи) по том питању, Арена је сектина телевизија 1/1, ако да гол Хрватска има да оћути комантатор као да је умро неко

Kad je Petkovic dao gol (koji je ponisten zato sto je Perisic usao ranije, ako nisi znao), skroz normalno je reagovao, kao i za golove Spanije

Emisija na Areni deluje kao svemirski brod u odnosu na RTS. Mladi lepi voditelji i poletni gosti, u odnosu na učmale mucave nemače pojma na nacionalnoj.

@pantelia

Ништа насео сам на жуту пропаганду онда

2 minutes ago, johan nagel said:

@pantelia

Ништа насео сам на жуту пропаганду онда

Ma nisi, ja sam zaprepascen da je tako reagovao, do sad je uvek bio minut cutanja kad Hrvatska/Dinamo da gol, danas skroz normalno

7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Emisija na Areni deluje kao svemirski brod u odnosu na RTS. Mladi lepi voditelji i poletni gosti, u odnosu na učmale mucave nemače pojma na nacionalnoj.

Uf ja kad vidim ovu Jovanu i setim se priče šta je Dunjić radio zbog nje, prebacim kanal.