booyaka Posted May 28 Posted May 28 2 minutes ago, Arkadija said: Novakova frizura sa rupom, Boris Tadić u nastajanju. 3
Arkadija Posted May 28 Posted May 28 Da se osvrnem i na sudije. Čemu služi kamera na glavi glavnog sudije? I zašto mantili za linijske? Nekako mi je to nepraktično, bolje da su im dali jakne ili sakoe.
Ras Posted May 28 Posted May 28 1 hour ago, Sandradjer said: Bombonica . Opremica, carapice, patikice Dobra oprema za promenu. Je l se ovo Novak setio da igra tenis? 1
Arkadija Posted May 28 Posted May 28 Novak mi sve vreme izgleda kao da mehanički odrađuje meč. Nema tu neke velike želje, ni nerviranja, ravna crta. Erber sve bolji i bolji. 2
Serena Posted May 28 Posted May 28 Ukljucuje se i publika. Novakov servis izgleda kao da u pola petlje kine pa zakuca lopticu u mrezu.
Sandradjer Posted May 28 Posted May 28 Sad cu da se ukljucim da gledam. Dobro je igrao prvi set dok sam gledala
Serena Posted May 28 Posted May 28 3 minutes ago, aram said: Nadal je makar izgubio od Zvereva... Namestili mu 3
Arkadija Posted May 28 Posted May 28 Provuce se kroz drugi set. Doduse u tb- u je bio prilicno ubedljiv.
Recommended Posts