duda Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 1 hour ago, Greek Freak said: Ja sutra ipak za Karlitosa. Sta cu, navika, navijam za Spanca 20 godina, nije lako sada menjati. Mada mi je i Zverko vrlo simpa sa svim svojim manama (prvenstveno psiholoskim u vaznim poenima) protiv kojih se bori. Pod uslovom da one privatne optuzbe koje mu se stavljaju na teret nisu tacne, posto je to red light naravno. E ovo je i meni problematično, mislim oko tih optužbi. Da nije toga, čini mi se da bih navijala za njega i protiv Novaka jer ima moj ogroman respect zbog toga što uprkos bolesti postiže svetske rezultate. 2
Tsai Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Da, skroz sam zaboravio to za optuzbe za nasilje. Sta se desava sa tim?
Budja Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 8 minutes ago, Tsai said: Da, skroz sam zaboravio to za optuzbe za nasilje. Sta se desava sa tim? Pre neki dan se nagodili da se povuce tuzba. Bilo na BBCiju. https://www.bbc.com/sport/tennis/articles/cw44pggrl7zo Zverev domestic case discontinued.
Filozof manijak Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 zapamtite sutrašnji datum. To je dan kada je otpočela era Zvereva! 1 1
Midžeta Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Sašice ako ne pobediš danas, da ne kaem, ako te nađem glupog ko kurac, nisi mi više pulen, odrecicu te se preko novina 2 1
Jeremija Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Dve duple servis greške za početak, uopšte ne liči na Zvereva... 2
Greek Freak Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Vidno nervozni obojica na pocetku, bice to mnogo bolje kad se malo opuste. 1
johan nagel Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Неправедни сте према Сашкици, као да се он пита овде нешто. Карлитос је ем (знатно) бољи играч од њега, ем је иако солдино млађи, стабилнији у глави са шампионским менталитетом који Звеки може само да сања. 1
Jeremija Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Zverev naivno prihvatio da ulazi u duge razmene lopte, ako nešto ne promeni u taktici, odraće ga mali k'o Musa jarca.
Arkadija Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 E, moj, Saša, gde je sada mudrost u igri, stabilnost u glavi???
Midžeta Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 E moj Saša Sašice ja vise ne mogu, odstajem, its you its not me
Arkadija Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Just now, Midgeta said: E moj Saša Sašice ja vise ne mogu, odstajem, its you its not me Nemoj, evo daje znake života.
Midžeta Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 2 minutes ago, Arkadija said: Nemoj, evo daje znake života. Ma de, mentolčina rođena
Recommended Posts