duda Posted June 8 Share Posted June 8 1 hour ago, Greek Freak said: Ja sutra ipak za Karlitosa. Sta cu, navika, navijam za Spanca 20 godina, nije lako sada menjati. Mada mi je i Zverko vrlo simpa sa svim svojim manama (prvenstveno psiholoskim u vaznim poenima) protiv kojih se bori. Pod uslovom da one privatne optuzbe koje mu se stavljaju na teret nisu tacne, posto je to red light naravno. E ovo je i meni problematično, mislim oko tih optužbi. Da nije toga, čini mi se da bih navijala za njega i protiv Novaka jer ima moj ogroman respect zbog toga što uprkos bolesti postiže svetske rezultate. 2 Link to comment
Tsai Posted June 8 Share Posted June 8 Da, skroz sam zaboravio to za optuzbe za nasilje. Sta se desava sa tim? Link to comment
Budja Posted June 8 Share Posted June 8 8 minutes ago, Tsai said: Da, skroz sam zaboravio to za optuzbe za nasilje. Sta se desava sa tim? Pre neki dan se nagodili da se povuce tuzba. Bilo na BBCiju. https://www.bbc.com/sport/tennis/articles/cw44pggrl7zo Zverev domestic case discontinued. Link to comment
Filozof manijak Posted June 8 Share Posted June 8 zapamtite sutrašnji datum. To je dan kada je otpočela era Zvereva! 1 1 Link to comment
Midžeta Posted June 9 Share Posted June 9 Sašice ako ne pobediš danas, da ne kaem, ako te nađem glupog ko kurac, nisi mi više pulen, odrecicu te se preko novina 2 1 Link to comment
Jeremija Posted June 9 Share Posted June 9 Dve duple servis greške za početak, uopšte ne liči na Zvereva... 2 Link to comment
Greek Freak Posted June 9 Share Posted June 9 Vidno nervozni obojica na pocetku, bice to mnogo bolje kad se malo opuste. 1 Link to comment
johan nagel Posted June 9 Share Posted June 9 Неправедни сте према Сашкици, као да се он пита овде нешто. Карлитос је ем (знатно) бољи играч од њега, ем је иако солдино млађи, стабилнији у глави са шампионским менталитетом који Звеки може само да сања. 1 Link to comment
Jeremija Posted June 9 Share Posted June 9 Zverev naivno prihvatio da ulazi u duge razmene lopte, ako nešto ne promeni u taktici, odraće ga mali k'o Musa jarca. Link to comment
Arkadija Posted June 9 Share Posted June 9 E, moj, Saša, gde je sada mudrost u igri, stabilnost u glavi??? Link to comment
W.F.C. Posted June 9 Share Posted June 9 Resava ga mali, gadan je kad je u elementu. 1 Link to comment
Midžeta Posted June 9 Share Posted June 9 E moj Saša Sašice ja vise ne mogu, odstajem, its you its not me Link to comment
Arkadija Posted June 9 Share Posted June 9 Just now, Midgeta said: E moj Saša Sašice ja vise ne mogu, odstajem, its you its not me Nemoj, evo daje znake života. Link to comment
Midžeta Posted June 9 Share Posted June 9 2 minutes ago, Arkadija said: Nemoj, evo daje znake života. Ma de, mentolčina rođena Link to comment
Recommended Posts