Sandradjer Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 28 minutes ago, Serena said: Kajla protiv Dzipsija ipak je tenis gospodski sport Kakav DS za set loptu Jel makar Rud pristojno obucen?
duda Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Saša trenutno igra kao veliki. Gledala malo kraj meča Siner Alkaraz. Nije da sam nešto oduševljena budućnošću tenisa . Definitvno za Sašu u finalu, ako dotle stigne. Pozdrav za sve na temi, usled nekih predviđenih okolnostli , promiče mi ovaj rg kao da ga i nema . U drugim vestima, Novak sa štakama a evo i ja jedva hodam , meni desno koleno problem poslednjih par dana. Koje ono beše kod Noleta ? 1 2
Serena Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 7 minutes ago, Sandradjer said: Jel makar Rud pristojno obucen? Naravno Spoiler 7 minutes ago, dùda said: Koje ono beše kod Noleta Isto desno 1 1
duda Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 3 minutes ago, bags said: Desno. Hoces se ti oporavti bar do US opena. Nemam pojma . Izgleda isto da je meniskus, unutrašnja strana, tako mi bar kaže rođak ovako preko telefona, jer je on imao dosta problema sa kolenima pa navodno zna . Ja sam na planini, daleko od lekara, hodam nekako po ravnom, a to znači samo malo oko kuće jer je sve uzbrdo-nizbrdo a to nikako ne mogu da savladam. Lečim se lediranjem, ne osećam da mi nešto baš pomaže ali nadam se ni da ne smeta, jbg. Noćas će biti rakijska obloga . 1
ubibobi Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 2 hours ago, bags said: Jeste i sad mu treba jos 7 god da uzima po 3 a da se ne zasiti. On treba prvo da stigne sta ja znam Lendla i to je cilj. Pa onda nekad Samprasa. Pa Federera. Pa tek onda Nole. Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. To su ljudi posebnog kova i mislim da im motivacija nikada ne bi trebala biti pod znakom pitanja ali ono na šta ne može da se utiče su povrede i eventualni dolazak još talentovanih igrača koji bi dodatno pojačali konkurenciju i samim tim raspodelili osvajanje trofeja
Arkadija Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Zašto Marijana Veljović nema kameru na glavi? Jel to ukinuto?
Lancia Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Nikad mi nece biti jasna teniska publika sa zvizdanjem igracu, cim se obrati sudiji. 4
Max Morlock Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 1 hour ago, Arkadija said: Zašto Marijana Veljović nema kameru na glavi? Jel to ukinuto? Kažu da signal kamere topi plastiku pa nije htela da rizikuje. 2
Recommended Posts