Sandradjer Posted June 7 Share Posted June 7 28 minutes ago, Serena said: Kajla protiv Dzipsija ipak je tenis gospodski sport Kakav DS za set loptu Jel makar Rud pristojno obucen? Link to comment
duda Posted June 7 Share Posted June 7 Saša trenutno igra kao veliki. Gledala malo kraj meča Siner Alkaraz. Nije da sam nešto oduševljena budućnošću tenisa . Definitvno za Sašu u finalu, ako dotle stigne. Pozdrav za sve na temi, usled nekih predviđenih okolnostli , promiče mi ovaj rg kao da ga i nema . U drugim vestima, Novak sa štakama a evo i ja jedva hodam , meni desno koleno problem poslednjih par dana. Koje ono beše kod Noleta ? 1 2 Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 7 minutes ago, Sandradjer said: Jel makar Rud pristojno obucen? Naravno Spoiler 7 minutes ago, dùda said: Koje ono beše kod Noleta Isto desno 1 1 Link to comment
duda Posted June 7 Share Posted June 7 3 minutes ago, bags said: Desno. Hoces se ti oporavti bar do US opena. Nemam pojma . Izgleda isto da je meniskus, unutrašnja strana, tako mi bar kaže rođak ovako preko telefona, jer je on imao dosta problema sa kolenima pa navodno zna . Ja sam na planini, daleko od lekara, hodam nekako po ravnom, a to znači samo malo oko kuće jer je sve uzbrdo-nizbrdo a to nikako ne mogu da savladam. Lečim se lediranjem, ne osećam da mi nešto baš pomaže ali nadam se ni da ne smeta, jbg. Noćas će biti rakijska obloga . 1 Link to comment
ubibobi Posted June 7 Share Posted June 7 2 hours ago, bags said: Jeste i sad mu treba jos 7 god da uzima po 3 a da se ne zasiti. On treba prvo da stigne sta ja znam Lendla i to je cilj. Pa onda nekad Samprasa. Pa Federera. Pa tek onda Nole. Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. To su ljudi posebnog kova i mislim da im motivacija nikada ne bi trebala biti pod znakom pitanja ali ono na šta ne može da se utiče su povrede i eventualni dolazak još talentovanih igrača koji bi dodatno pojačali konkurenciju i samim tim raspodelili osvajanje trofeja Link to comment
Arkadija Posted June 7 Share Posted June 7 Zašto Marijana Veljović nema kameru na glavi? Jel to ukinuto? Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 Nikad mi nece biti jasna teniska publika sa zvizdanjem igracu, cim se obrati sudiji. 4 Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 Ruud preti da bude dosadniji od jednog Simona. Link to comment
booyaka Posted June 7 Share Posted June 7 Ajmo Zverinjo pometlaj španskog kikireza sada. 4 Link to comment
Max Morlock Posted June 7 Share Posted June 7 1 hour ago, Arkadija said: Zašto Marijana Veljović nema kameru na glavi? Jel to ukinuto? Kažu da signal kamere topi plastiku pa nije htela da rizikuje. 2 Link to comment
Recommended Posts