ubibobi Posted June 7 Share Posted June 7 4 minutes ago, Serena said: Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Zbog tog fenomena deluje kao da ima preko 2 metra Link to comment
Mil@n Posted June 7 Share Posted June 7 5 minutes ago, Serena said: Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Kod Aklaraza obrnuta prica, a celo i debele siske Pitanja nad svim pitanjima 1 Link to comment
Ros Posted June 7 Author Share Posted June 7 44 minutes ago, booyaka said: Pobediće Janik, pronalazi neke neverovatne uglove. malo je uglova. samo 1 Link to comment
Arkadija Posted June 7 Share Posted June 7 Saša ako sad ne osvoji, ne znam kada će. 2 Link to comment
booyaka Posted June 7 Share Posted June 7 17 minutes ago, Serena said: Pih... Siner bi rado dao pozociju No1 za ovu pobedu.. Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Kod Aklaraza obrnuta prica, a celo i debele siske Alkaraz džipsi king oriđinale, uklopio bi se na keca u ekipicu oko Ade Huje. 1 Link to comment
Sandradjer Posted June 7 Share Posted June 7 43 minutes ago, Lancia said: Okrenuo je 5:4 Ti si pio neko fino spansko vino Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 2 minutes ago, Arkadija said: Saša ako sad ne osvoji, ne znam kada će. Ma kakvi uzima ovo Rud 1 Link to comment
bags Posted June 7 Share Posted June 7 26 minutes ago, ubibobi said: Nole je do 24 god.imao jedan GS a ovaj već 3 sa 21 god..mora da uleti još neka mlađarija da se to malo rasporedi Jeste i sad mu treba jos 7 god da uzima po 3 a da se ne zasiti. On treba prvo da stigne sta ja znam Lendla i to je cilj. Pa onda nekad Samprasa. Pa Federera. Pa tek onda Nole. Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. 1 Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 Italijani imaju u finalu Paolini u singlu, Paolini Erani u dublu, Vavasori Boleli dubl pa bilo bi im previše da je jos i Siner prosao. 3 minutes ago, bags said: Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. Ova njegova ruka jako brine. Kad izvodi udarac radi to nekako kao da i ruku baca iz ramena zajedno sa lopticom. Evo brejka za Kaspera Link to comment
Sandradjer Posted June 7 Share Posted June 7 40 minutes ago, Serena said: Ma kakvi uzima ovo Rud Zamisli finale Alakaraz - Zverev. RG truba, zvereove kajlice Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 Kajla protiv Dzipsija ipak je tenis gospodski sport Kakav DS za set loptu Link to comment
Midžeta Posted June 7 Share Posted June 7 Sašice ako te i sad nađem glupog ko kurac gotovo je 1 Link to comment
Recommended Posts