ubibobi Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 4 minutes ago, Serena said: Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Zbog tog fenomena deluje kao da ima preko 2 metra
Mil@n Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 5 minutes ago, Serena said: Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Kod Aklaraza obrnuta prica, a celo i debele siske Pitanja nad svim pitanjima 1
Ros Posted June 7, 2024 Author Posted June 7, 2024 44 minutes ago, booyaka said: Pobediće Janik, pronalazi neke neverovatne uglove. malo je uglova. samo 1
booyaka Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 17 minutes ago, Serena said: Pih... Siner bi rado dao pozociju No1 za ovu pobedu.. Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Kod Aklaraza obrnuta prica, a celo i debele siske Alkaraz džipsi king oriđinale, uklopio bi se na keca u ekipicu oko Ade Huje. 1
Sandradjer Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 43 minutes ago, Lancia said: Okrenuo je 5:4 Ti si pio neko fino spansko vino
Serena Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 2 minutes ago, Arkadija said: Saša ako sad ne osvoji, ne znam kada će. Ma kakvi uzima ovo Rud 1
bags Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 26 minutes ago, ubibobi said: Nole je do 24 god.imao jedan GS a ovaj već 3 sa 21 god..mora da uleti još neka mlađarija da se to malo rasporedi Jeste i sad mu treba jos 7 god da uzima po 3 a da se ne zasiti. On treba prvo da stigne sta ja znam Lendla i to je cilj. Pa onda nekad Samprasa. Pa Federera. Pa tek onda Nole. Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. 1
Serena Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Italijani imaju u finalu Paolini u singlu, Paolini Erani u dublu, Vavasori Boleli dubl pa bilo bi im previše da je jos i Siner prosao. 3 minutes ago, bags said: Ako je njemu cifra 24 sad vec u glavi, a cini se d a zbog medija jeste tako, onda imam lose vesti za njegove fanove. Ova njegova ruka jako brine. Kad izvodi udarac radi to nekako kao da i ruku baca iz ramena zajedno sa lopticom. Evo brejka za Kaspera
Sandradjer Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 40 minutes ago, Serena said: Ma kakvi uzima ovo Rud Zamisli finale Alakaraz - Zverev. RG truba, zvereove kajlice
Serena Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Kajla protiv Dzipsija ipak je tenis gospodski sport Kakav DS za set loptu
Midžeta Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Sašice ako te i sad nađem glupog ko kurac gotovo je 1
Recommended Posts