Milošica Posted June 7 Share Posted June 7 9 minutes ago, Arkadija said: Ne razumem, šta da vidiš? Natalna karta = "Horoskop" Link to comment
Milošica Posted June 7 Share Posted June 7 5 minutes ago, Serena said: Strim ti ide unapred? Janik Strimer 1 Link to comment
Arkadija Posted June 7 Share Posted June 7 2 minutes ago, Milošica said: Natalna karta = "Horoskop" Moj horoskop? Ja sam strelac, ako je to za nešto bitno, uopšte. 1 Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 Senka na pola tetena spanac vreba iz ladovine Link to comment
Jeremija Posted June 7 Share Posted June 7 1 hour ago, Lancia said: ''Sprecilo ga je da smecira'' Kad će već jednom da se dozvoli lajkovanje sopstvenih postova, pa da se "izsmečiram" po ovoj temi? Link to comment
Arkadija Posted June 7 Share Posted June 7 Bravo Nisko čelo protiv ružnih nogica. Pobeda za nisko čelo. 1 3 Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 1 minute ago, Jeremija said: Kad će već jednom da se dozvoli lajkovanje sopstvenih postova, pa da se "izsmečiram" po ovoj temi? A bio si ga utulio jedno vreme, sto jes jes. Link to comment
ubibobi Posted June 7 Share Posted June 7 Nole je do 24 god.imao jedan GS a ovaj već 3 sa 21 god..mora da uleti još neka mlađarija da se to malo rasporedi Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 2 minutes ago, Arkadija said: Bravo Nisko čelo protiv ružnih nogica. Pobeda za nisko čelo. Tako bi i bilo da nismo istrebili Indijance. Link to comment
johan nagel Posted June 7 Share Posted June 7 Карлитос машина, немају шта да траже Сташица и онај Руд мученик против њега. Пиши тамо трећи (различити) слем с једва 21. год. Link to comment
Serena Posted June 7 Share Posted June 7 (edited) Pih... Siner bi rado dao pozociju No1 za ovu pobedu.. Nisu mu ruzne nogice nego su mu potkolenice duze od butine i trup mu je prekratak za toliko duge noge. Kod Aklaraza obrnuta prica, a celo i debele siske Edited June 7 by Serena 2 Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 1 minute ago, ubibobi said: Nole je do 24 god.imao jedan GS a ovaj već 3 sa 21 god..mora da uleti još neka mlađarija da se to malo rasporedi Sad si ga izbaksuzirao, ko zna kad ce da osvoji treci. Link to comment
ubibobi Posted June 7 Share Posted June 7 Just now, Lancia said: Sad si ga izbaksuzirao, ko zna kad ce da osvoji treci. To sam i hteo...džinksić jedan kvalitetni Link to comment
Budja Posted June 7 Share Posted June 7 Ubi ga dropshotovima. Onaj udarac koji Novak voli. Link to comment
Recommended Posts