June 7, 20241 yr Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS.
June 7, 20241 yr Ovo je neka stara poruka koja nije prosla hehe. Novak da je ostao i igrao kao u petom setu bi uzeo ovaj RG. Ne verujem da bi se fizicki raspao.
June 7, 20241 yr 5 minutes ago, bags said: Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS. Sinner je sto se teniske inteligencije na terenu, naslednik Novaka, kudikamo sije Alcaraza u tome. S druge strane, sto se same atraktivne igre tice, Spanac je bez premca danas. A Zverev ce sigurno tuci tu i tamo i jednog i drugog, za Medvedeva vec nisam siguran. Edited June 7, 20241 yr by Lancia
June 7, 20241 yr Meni se čini da Siner ima još žgoljavije noge, nego prošle godine. Ovo, bre, kao da su štulice, a ne noge profesionalnog sportiste.
June 7, 20241 yr 11 minutes ago, bags said: Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS. Stara ili nova poruka uopce se ne slazem . Siner nije talenat i igra na fizicke predispozicije
June 7, 20241 yr Daleko od toga da nema talenat. Vise sam mislio da u top 10 ima bar 3,4 talentovanija od njega trenutno. Naravno najbolji je jer je sazteo psihicki i ima najbolje fizicke predispozicije.
June 7, 20241 yr 5 minutes ago, bags said: Daleko od toga da nema talenat. Vise sam mislio da u top 10 ima bar 3,4 talentovanija od njega trenutno. Naravno najbolji je jer je sazteo psihicki i ima najbolje fizicke predispozicije. Ko su ti? Da ne racunamo Novaka, ja vidim samo Alcaraza, eventualno Dimitrova, koji svoj talenat bas i nije najbolje iskoristio.