bags Posted June 7 Share Posted June 7 Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS. Link to comment
bags Posted June 7 Share Posted June 7 Ovo je neka stara poruka koja nije prosla hehe. Novak da je ostao i igrao kao u petom setu bi uzeo ovaj RG. Ne verujem da bi se fizicki raspao. Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 (edited) 5 minutes ago, bags said: Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS. Sinner je sto se teniske inteligencije na terenu, naslednik Novaka, kudikamo sije Alcaraza u tome. S druge strane, sto se same atraktivne igre tice, Spanac je bez premca danas. A Zverev ce sigurno tuci tu i tamo i jednog i drugog, za Medvedeva vec nisam siguran. Edited June 7 by Lancia 2 Link to comment
Ros Posted June 7 Author Share Posted June 7 ovaj alkaraz je 30% sporiji od prošle godine 1 Link to comment
Max Morlock Posted June 7 Share Posted June 7 Bolji tenis sam gledao kad su igrali Wawrinka i Monfils Link to comment
Arkadija Posted June 7 Share Posted June 7 Meni se čini da Siner ima još žgoljavije noge, nego prošle godine. Ovo, bre, kao da su štulice, a ne noge profesionalnog sportiste. Link to comment
Milošica Posted June 7 Share Posted June 7 Nakon pobede na Evrosongu, hita ka još jednom trofeju. Link to comment
Sandradjer Posted June 7 Share Posted June 7 11 minutes ago, bags said: Meni Sinner osim neverovatnih fizickih predispozicija i nije neki über talenat. Mislim jeste on broj jedan i vrhunski teniser ali ne ocekujem od njega vise od 4,5 GS. Mislim da ce ga Zverev, Meda i dr. sigurno jos pobedjivati na GS. Stara ili nova poruka uopce se ne slazem . Siner nije talenat i igra na fizicke predispozicije Link to comment
bags Posted June 7 Share Posted June 7 Daleko od toga da nema talenat. Vise sam mislio da u top 10 ima bar 3,4 talentovanija od njega trenutno. Naravno najbolji je jer je sazteo psihicki i ima najbolje fizicke predispozicije. Link to comment
Lancia Posted June 7 Share Posted June 7 5 minutes ago, bags said: Daleko od toga da nema talenat. Vise sam mislio da u top 10 ima bar 3,4 talentovanija od njega trenutno. Naravno najbolji je jer je sazteo psihicki i ima najbolje fizicke predispozicije. Ko su ti? Da ne racunamo Novaka, ja vidim samo Alcaraza, eventualno Dimitrova, koji svoj talenat bas i nije najbolje iskoristio. Link to comment
Recommended Posts