Sandradjer Posted June 7 Posted June 7 4 minutes ago, Lancia said: Sad moze da se poliva teren. Tropski talas poceo, u Parizu neverovatnih 22 stepena 1
Max Morlock Posted June 7 Posted June 7 7 minutes ago, Lancia said: Sad moze da se poliva teren. Još onomad sam rekao da je Nole trebalo da im lično polije teren. Bio bi to baš jak gest
Jeremija Posted June 7 Posted June 7 I pored lošeg početka, mislim da je Alkaraz ovde, kao i na turniru generalno, favorit. 1
reg Posted June 7 Posted June 7 Alkaraz se tradicionalno pali sa zakašnjenjem, ali pomogao je i Siner sa duplim greškama.
TS-CS Posted June 7 Posted June 7 festival gresaka, obojica stegnuti. ali igra se brzo, jak ritam i udarci. nadam se da ovo janika nisu krenula da hvataju ledja, bilo bi bas steta jer je bolji igrac
Lancia Posted June 7 Posted June 7 23 minutes ago, Jeremija said: I pored lošeg početka, mislim da je Alkaraz ovde, kao i na turniru generalno, favorit. Ne bih rekao, Zverev igra dobro i protiv Alcaraza i protiv Sinnera.
Arkadija Posted June 7 Posted June 7 (edited) Revija grešaka od strane Sinera Edited June 7 by Arkadija 1
Arkadija Posted June 7 Posted June 7 Ko sada komentariše na ES? Za razliku od Pešikana I Banjca nije iritantan, a ima i prijatniji glas.
TS-CS Posted June 7 Posted June 7 Sajmon Rid sa eurosporta malopr rece da u karijeri nije uzivao u necijoj igri kao kod alkaraza. neobicna izjava od strane jednog ljubitelja jednorucnog bh i eksperta za umjetnicko klizanje 1
TS-CS Posted June 7 Posted June 7 igra se na mahove, momentum prelazi sa jedne na drugi stranu prvih 10 gemova 8-2 za sinera drugih 10 gemova 8-2 za alkaraza sad zgoljavi vezuje 4 gema za 5-2 u trecem, valjda je prebrodio onu mini krizu, izgledalo je kao da su krenuli grcevi da ga hvataju
Lancia Posted June 7 Posted June 7 Gledajuci ovu dvojicu, jos veci zal sto nema Novaka u zavrsnici. Pih. 3
Recommended Posts