Tsai Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Samo da Govnovalj ispadne, nek osvoje Zverev ili Siner 2
eumeswil Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 4 hours ago, Max Morlock said: Od stručnjaka - ako je sjebao to što piše na netu, min. 3-4 meseca mirovanja ili operacija. Jbg. godine i napor. Ekstreman napor. Ili da pozove doktorku Marijanu koja mu je pomogla prošle godine u Australiji. Quote Metod lečenja koji koristim je regeneracija povređene muskulature specijalnom ručnom masažom rolerom, uz upotrebu aktivnih supstanci u elektromagnetnom polju, koje se stvara prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo. Proces se odvija neinvanzivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Posle terapije, rezultati na doping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu. Moram da napomenem da su supstance koje se koriste tokom tretmana potpuno neutralne i bezbedne. Kada igrač stigne, upozna najboljeg dijagnostičara u zemlji, uradi se početni snimak i utvrdi kolika je povreda - ja procenim koliko je tačno sati potrebno da se mišić obnovi. Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja njegov problem rešim za četiri sata - otkrila je čuvena doktorka. Quote Dosta se polemisalo o tome da li je zapravo Marijana prava doktorka, mnogo su osporavali njen rad, nazivali je "doktor konjska placenta", a u jednom intervjuu za "Novosti" ona je sve objasnila. Kao tehničar za nuklearnu fiziku, upisala sam i završila Farmaceutski fakultet u Beogradu. Iako mnogi smatraju da ste nakon toga tek običan apotekar ili prodavac lekova, onim što sam kasnije postigla mogu da demantujem sve predrasude u vezi s farmacijom. Uz nesebičnu pomoć majke, koja je bila profesor fiziologije, i oca, mašinskog inženjera i pronalazača u Vojnotehničkom oglednom centru, podstaknuta željom za istraživanjem, imala sam pred sobom godine rada i usavršavanja. Kroz privatno medicinsko izučavanje, počela sam sa oporavkom sportskih povreda, koristeći originalno kombinovane supstance. Istraživala sam kako se muskulatura može regenerisati u najkraćem periodu, bez korišćenja veštačkih medikamenata i agresivnih metoda. https://sportal.blic.rs/tenis/novak-djokovic/novak-djokovic-ce-potraziti-cudo-kod-tajanstvene-doktorke-marijane/2024060416232288696 1
eumeswil Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 15 hours ago, Tsai said: Samo da Govnovalj ispadne, nek osvoje Zverev ili Siner Ko je Govnovalj?
Serena Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Majusna poluitalijanka Paolini razbija metiljavu Ribakinu. Prvi set, osvojila za pola sata, rezultat 6 2. U drugom ima brejk prednosti, vodi 2 1.
Djuro Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 18 hours ago, dùda said: Jbg, ni yoga ni spec ishrana ne čine čuda iako su, verujem, pomogle mnogo. Da li postoji sportista tih godina sa takvim performansama ? Verovatno ne. Ostaće OI nedosanjan san, za sve ostalo, nema za čim da se žali. Nestvarna karijera . postoje, kako da ne. LeBron, Tom Brady, Frodeno
Engineer Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Dobro sad, Brejdi nije za karijeru pretčao koliko je Novak prethodne nedelje. 2
Serena Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Prosla Paolini Italijanima je bas tesko treba da navijaju za Italijana Sinera koji do 14. nije ni pricao italijanski, a sa 22 ga zamuckuje. Ima starijeg brata Marka, Rusa, usvojenog, posto njegovi dugo nisu mogli imati decu, a kasnije su ipak nekim cudom dobili Janika. Ima curu Ruskinju ali kojoj je na svu srecu mama Ukrajinka. Paolini ima s mamine strane dedu Ganezanina i babu Poljakinju. Rodjena je u Italiji ali je puno vremena provodila u Poljskoj tako da lepo prica poljski. Ima brata koji je bas crnac, a ona je samo tamnoputa. 1 2
booyaka Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 hours ago, Djuro said: postoje, kako da ne. LeBron, Tom Brady, Frodeno Noriaki Kasai. 1
Max Morlock Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 27 minutes ago, Serena said: Paolini ima s mamine strane dedu Ganezanina Sa te strane, dakle, njeni su Ganci? .
Serena Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) 59 minutes ago, Max Morlock said: Sa te strane, dakle, njeni su Ganci? . Nisam dobro napisala? 🫣 Mozda me buni italijanski jer ovde kazu nonno ghanese (ganeze). Sabalenka nije dobro, Mira zasluzeno do seta. Ko je neki dan pitao moze li do trofeja? Mozda i moze. Obzirom da Paolini upravo sad igra sa Sarom u dublu, a polufinala su sutra bice umornija od Mire. Edited June 5, 2024 by Serena
Max Morlock Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Serena said: Nisam dobro napisala? 🫣 Ma ne bre, sve si dobro napisala 1
ubibobi Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 27 minutes ago, Serena said: Ko je neki dan pitao moze li do trofeja? Mozda i moze. Obzirom da Paolini upravo sad igra sa Sarom u dublu, a polufinala su sutra bice umornija od Mire. Ja sam pitao i poželeo ali čak i da dođe do finala nisam siguran kako protiv Ige
Recommended Posts