Max Morlock Posted June 4 Posted June 4 Da to je ozbiljno. Ništa, dobra vest je da će igrati do sledeće olimpijade.
Mel Posted June 4 Posted June 4 Bila sam prilichno ubedjena da ce odustati. Prvo sto sam pomislila je kako je Novak uopste i imao srece dosad sa povredama. A inace ne znam da li je do mene, ali uslovi tj stanje terena su specifichno bili loshi za Novaka zbog nachina na koji se krece, i doveli do povrede. Pretpostavljam da ne mozes protiv njih, ali meni je ovo za tuzbu.
Max Morlock Posted June 4 Posted June 4 (edited) Ma ako je to u pitanju, teško da bi mogao da bude spreman i za USO... Edit: Francuzi su ispali govna najveća. Onog supervizora od juče treba odstraniti iz tenisa. Đubre. Nole tužbom treba da ga sahrani. Edited June 4 by Max Morlock 2
johan nagel Posted June 4 Posted June 4 Зависи од степена повреде, овде свакако није имао неке велике шансе да освоји и уколико ипак буде спреман за Вимб и ОИ онда није тако страшно. У супротном јбг оде сезона практично.
ubibobi Posted June 4 Posted June 4 Samo se pitam da je juče predao da li bi stepen povrede bio manji
goofs Posted June 4 Posted June 4 Zar nije planirao već ranije da iskulira Vimbldon zbog OI? Čisto sumnjam da je mogao da odigra dva seta sa pokidanim meniskusom, ne verujem da je to.
Max Morlock Posted June 4 Posted June 4 2 minutes ago, ubibobi said: da je juče predao da li bi stepen povrede bio manji Sigurno. Ali, jurio je rekord i stigao je 2 rekorda tom pobedom. Luda lobanja. Čak i da je to to, otišao bi uz bang a ne ko one 2 čkipice... 2
Djuro Posted June 4 Posted June 4 1 hour ago, Lancia said: Sranje, odustao Novak. dobro je, barem ne mora vise Jeleni da jebe mater kad izgubi poen.
Recommended Posts