June 4, 2024Jun 4 Bila sam prilichno ubedjena da ce odustati. Prvo sto sam pomislila je kako je Novak uopste i imao srece dosad sa povredama. A inace ne znam da li je do mene, ali uslovi tj stanje terena su specifichno bili loshi za Novaka zbog nachina na koji se krece, i doveli do povrede. Pretpostavljam da ne mozes protiv njih, ali meni je ovo za tuzbu.
June 4, 2024Jun 4 Ma ako je to u pitanju, teško da bi mogao da bude spreman i za USO... Edit: Francuzi su ispali govna najveća. Onog supervizora od juče treba odstraniti iz tenisa. Đubre. Nole tužbom treba da ga sahrani. Edited June 4, 2024Jun 4 by Max Morlock
June 4, 2024Jun 4 Зависи од степена повреде, овде свакако није имао неке велике шансе да освоји и уколико ипак буде спреман за Вимб и ОИ онда није тако страшно. У супротном јбг оде сезона практично.
June 4, 2024Jun 4 Zar nije planirao već ranije da iskulira Vimbldon zbog OI? Čisto sumnjam da je mogao da odigra dva seta sa pokidanim meniskusom, ne verujem da je to.
June 4, 2024Jun 4 2 minutes ago, ubibobi said: da je juče predao da li bi stepen povrede bio manji Sigurno. Ali, jurio je rekord i stigao je 2 rekorda tom pobedom. Luda lobanja. Čak i da je to to, otišao bi uz bang a ne ko one 2 čkipice...
June 4, 2024Jun 4 1 hour ago, Lancia said: Sranje, odustao Novak. dobro je, barem ne mora vise Jeleni da jebe mater kad izgubi poen.