Engineer Posted June 3 Posted June 3 Treba što pre u penziju da ide, da ne bi svoje navijače oterao u prevremenu 1 3
Serena Posted June 3 Posted June 3 1 hour ago, Serena said: Cuva se za peti Ko se smejao? @dùda @booyaka Nisam vam rekla da imam strim koji ide set unapred 1 2
bradilko Posted June 3 Posted June 3 jebote prekrstio sam geno kad je poceo da dobija i sad sam utrnuo. dzabe i gimnstika stopala. ne smem da se pomeram. 1
ubibobi Posted June 3 Posted June 3 (edited) 6 minutes ago, Serena said: Ko se smejao? @dùda @booyaka Nisam vam rekla da imam strim koji ide set unapred Jel gotovo? Ko je dobio? Edited June 3 by ubibobi 1
Sandradjer Posted June 3 Posted June 3 2 minutes ago, bradilko said: jebote prekrstio sam geno kad je poceo da dobija i sad sam utrnuo. dzabe i gimnstika stopala. ne smem da se pomeram. Ne mrdaj da ne izbaksuziras nesto 1
ubibobi Posted June 3 Posted June 3 Još jedan krompirić u najavi @Lancia kako li podnose španjolci novonastalu situaciju?
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Serundolo je sebe već video kao pobednika, trebalo je da dobije još samo 1 gem, na njegovu žalost u tom trenutku, dok je sebe gledao u sledećem kolu, zaboravio je da igra protiv Soul Eater-a
Lancia Posted June 3 Posted June 3 Just now, ubibobi said: Još jedan krompirić u najavi @Lancia kako li podnose španjolci novonastalu situaciju? Evo sad drobe o tome kako je Fedja ipak najveci svih vremena, bez obzira na sve rekorde i titule, jer je okrenuo tenis naopacke, kad se pojavio 1 5
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Just now, Lancia said: Evo sad drobe o tome kako je Fedja ipak najveci svih vremena, bez obzira na sve rekorde i titule, jer je okrenuo tenis naopacke, kad se pojavio A Nadal???? 1
Recommended Posts