Sandradjer Posted June 3 Posted June 3 3 minutes ago, Lancia said: Evo bas sad pita sudiju dal se Sandradjer nacrtala pred TV-om, pa da krenu. Lako je tebi, kod tebe kasni, a ja propustam videcemo koliko ovog razgibavanja
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Međedina duplom servis greškom zavšava meč. Mislim da kad ovako ludi na terenu, posle uvrće onu ogrlicu svom treneru. 3
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Dakle, šta sada smeta princezi? Sunce? Znoj? Rame? Vrat? Šljaka? 1
TS-CS Posted June 3 Posted June 3 susi se sljaka nakon kisnih dana pa je dosta klizavije. mislim da je trazio kod tourte da se teren poprska u pauzi izmedju setova
Serena Posted June 3 Posted June 3 10 minutes ago, Midgeta said: Sta se desilo Đovaku? Ja sad stigla kuci, a ovaj prica o povredi. Sta se desilo? Hoce li preteci?
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Šta mu se desilo sa kolenom? Proklizao na ovom govnetu od šljake?
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 Na žalost, koleno je u pitanju. Vidi se da se jedva kreće, da je Cerundulo pametan, samo da mu prebacuje drop šotove. 1
TS-CS Posted June 3 Posted June 3 nadam se da folira (kako bi izdejstvovao kvasenje terena) ili makar hipohondrise, u suprotnom ce ovo biti mucenje do kraja 1
Lancia Posted June 3 Posted June 3 Dosao je na mec sa tri flastera sa unutrasnje strane kolena, posle je samo proklizavanjem obnovio sta god ga to mucilo. 1
ubibobi Posted June 3 Posted June 3 Ma kakvo foliranje, ne bi sebi ovo radio nakon onakvog prvog seta 2
Arkadija Posted June 3 Posted June 3 (edited) Dobro što ovako lepo igra povređen, kako li bi tek igrao da nije. Edited June 3 by Arkadija
Milošica Posted June 3 Posted June 3 Just now, Arkadija said: Dobro što ovako igra lepo povređen, kako li bi tek igrao da nije. Dokle bre, vi Fedal fanovi...
Recommended Posts