bags Posted May 23 Posted May 23 28 minutes ago, Ras said: Zverev/Nadal/Medvedev/Rune Nema sanse da ova trojica zalutaju do polufinala. 2
Ras Posted May 23 Posted May 23 24 minutes ago, bags said: Nema sanse da ova trojica zalutaju do polufinala. Tako i ja mislim, al ajde da vidimo kako će se turnir odvijati.
Serena Posted May 25 Posted May 25 Evo ga najzad u Parizu. Bez trenera Danas je sa Medjedovicem trenirao na Satrijeu. One drhtavice sto ga hvataju u toku meceva su divna reklama za SILU... 1
booyaka Posted May 26 Posted May 26 16 hours ago, Serena said: Da li ce Nadal dobiti priliku da poravna H2H 🤔 29 30 Ne, ispada u prvom kolu.
TS-CS Posted May 27 Posted May 27 smaraci sa eurosporta danima drze opelo nadalu pustajuci inserte sa RG-a od 2005. na ovamo sinoc posle meca mareja i vavrinke citav studio posvecen njemu, nigde nista sa ostalih terena gde su djere i drustvo peglali do ponoci. jbt sahranjuju zivog coveka usred turnira polako rodjaci. tamo apsolutno niko ne veruje da ima ikakvih sansi protiv zvereva danas. prikazase ga u par inserata sa treninga gde deluje suv i ispijen, sa nekim novim do sad nevidjenim tikovima. show 2
Ras Posted May 27 Posted May 27 1 minute ago, Tsai said: Navijam za Nadala svim srcem Frka ti od dolaska ere Zvereva, a? Džaba se koprcaš, to je neumitno. Gaske juče dobio Bornu Ćorića 3:0. Gledao sam finiš prvog seta, TB i mislio sam da Gaske nema snage za dalje, međutim...
Filozof manijak Posted May 27 Posted May 27 Ja baš navijam da ga era Zvereva isponižava i šutne sa omiljenog mu turnira, kad već ne zna sam da se povuče na vreme*. *Nadal, ne Zverev. 1
lostfanforever Posted May 27 Posted May 27 a jel ima snimak kako francuz ispucava lopticu u publiku kazne bez? I ko je to bio ? Atman?
Recommended Posts