Tsai Posted June 2 Share Posted June 2 4r Cerúndolo qf ruud sf zverev uopste nije tolko dobar zreb iako su alcaraz i sinner sa druge strane Link to comment
Arkadija Posted June 2 Share Posted June 2 Svaka cast svima koji su ostali budni i gledalinovo do kraja. Ja sam otisla na spavanje odmah pose ponoci. Moram sada da pronadjem hajlajtse. Jbt 5 setova!!!! 2 Link to comment
booyaka Posted June 2 Share Posted June 2 3 hours ago, Tsai said: 4r Cerúndolo qf ruud sf zverev uopste nije tolko dobar zreb iako su alcaraz i sinner sa druge strane Mora da igra protiv nekog. 1 1 Link to comment
Max Morlock Posted June 2 Share Posted June 2 Auuuuuuu, budim se jutros i vidim... ...ja ga već sahranio i oplakao, dao mu i 40 dana, a on pobego s lopate 1 Link to comment
Serena Posted June 2 Share Posted June 2 5 hours ago, Tsai said: 4r Cerúndolo qf ruud sf zverev uopste nije tolko dobar zreb iako su alcaraz i sinner sa druge strane A sta Olga da kaze? Vondrusova, Svijontek, Gof pa Sabalenka. Posle da se hvali kako je iz kvala stigla do trofeja nanizavsi 4 GS sampionke 1 Link to comment
bags Posted June 2 Share Posted June 2 Ja sam gledao prva tri seta i 2:2.tu sam zaspao. Otvaram livescore i vidim nema meca toFinalize i pomisim gotov je. Kad sam video da je boldovan na prethodnom danu nisma mogao verovati. 2 Link to comment
Serena Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) Razmisljam sta mu se to desava na pocetku meca pa se toliko muci, jedini logicnan razlog je kurbla Kako stari mora duze da vrti da bi uhvatio Edited June 2 by Serena 1 Link to comment
Max Morlock Posted June 2 Share Posted June 2 1 minute ago, Serena said: ... stari mora duze da vrti da bi uhvatio Tako to obično ide... Link to comment
Max Morlock Posted June 2 Share Posted June 2 5 hours ago, April said: Lood Ko će da ga probudi za izbore Ma poslaće glasove SMSom za svih 143 prijavljenih na njegovoj adresi... u Monte Karlu Link to comment
bags Posted June 2 Share Posted June 2 Igtao je Novak odlicno prva dva seta ali je Museti skidao linije. 1 Link to comment
Max Morlock Posted June 2 Share Posted June 2 Da, drugi je bukvalno izgubio zbog 2 gluposti na set loptu i servis u TB... 1 Link to comment
April Posted June 2 Share Posted June 2 1 hour ago, Serena said: Razmisljam sta mu se to desava na pocetku meca pa se toliko muci, jedini logicnan razlog je kurbla Kako stari mora duze da vrti da bi uhvatio Ma Nole je dvotaktni benzinac Poludiš dok ga upališ na kanap, al kad kresne, onda glisira 1 1 Link to comment
Recommended Posts