Serena Posted May 31 Posted May 31 5 hours ago, FPLS said: Bezveze sto su je stavili da igra prvi mec, posle onog maratona juce Jos Olga juce posle meca kaze da mozda nece ni igrati danas jer je zbog kise sve ispomerano, a oni nju stavili prvi mec da igra. Sledeca protivnica I od nje je nasa cura lepsa, zgodnija i manje iskrabana
Serena Posted May 31 Posted May 31 Ocistio se zreb od Francuza sad ce normalno da se navija. Ostao jos Mutet i Graceva, Ruskinja koja je lane uzela francusko drzavljanstvo.
Lancia Posted May 31 Posted May 31 35 minutes ago, Serena said: Ocistio se zreb od Francuza sad ce normalno da se navija. Ostao jos Mutet i Graceva, Ruskinja koja je lane uzela francusko drzavljanstvo. Sve sve ali Rinderknech koji je sutnuo reklamni pano, povredio palac i predao mec posle vodjstva od 2:1 u setovima. 5
Sandradjer Posted May 31 Posted May 31 1 hour ago, booyaka said: Španski kikirez je zreo da izgubi u prvoj nedelji turnira. Nije mi ga zao . Jel na pravom putu?
Serena Posted May 31 Posted May 31 Gazzetta dello sport ima clanak o Olgi, bas cu sutra da kupim jer se ne moze ceo tekst procitati https://www.gazzetta.it/Tennis/WTA/31-05-2024/olga-danilovic-una-favola-a-parigi.shtml Olgina bajka u Parizu
Max Morlock Posted May 31 Posted May 31 1 hour ago, Sandradjer said: Nije mi ga zao . Jel na pravom putu? Ma ni blizu.
Serena Posted May 31 Posted May 31 Novak sutra u 8 na Satrijeu. Spoiler Nekad smo se jako ljutili sto Fedja uvek igra na centralnom. Ceo dan ce da rominja kisica, a temperaturica max 14C 1
Arkadija Posted June 1 Posted June 1 12 hours ago, Serena said: Ovaj je zreo za ludnicu Lepo ja rekoh 1
Recommended Posts