May 31, 2024May 31 4 minutes ago, Serena said: E do moga, pokloni joj Olga gem. Dona dise na skrge, ima problem sa kolenom i ova ne moze da je resi. Kako jbt
May 31, 2024May 31 Olga ima 100x bolje noge, a Dona izgleda kao kulen slavonski Nekad bila riba. Ajde sad Olga, lepsa si, zgodnija i pametnija! Idemo breeee! Edited May 31, 2024May 31 by Serena
May 31, 2024May 31 Samo sam bacila pogled na meč Rubljov-Arnaldi, ali to kratko vreme, Rubljov je 3 puta vrištao, 2 puta bacao reket, 1 put se raspravljao sa sudijom oko toga da li je lopta kačla liniju ili nije i još udarao reketom o zemlju, doduše lagano, dok je čekao protivnikov servis. I nije dobio ni jednu opomenu. Delovao mi je kao neko kome treba stučna pomoć.
May 31, 2024May 31 22 minutes ago, Arkadija said: Samo sam bacila pogled na meč Rubljov-Arnaldi, ali to kratko vreme, Rubljov je 3 puta vrištao, 2 puta bacao reket, 1 put se raspravljao sa sudijom oko toga da li je lopta kačla liniju ili nije i još udarao reketom o zemlju, doduše lagano, dok je čekao protivnikov servis. I nije dobio ni jednu opomenu. Delovao mi je kao neko kome treba stučna pomoć. Da, vrlo cudno, posto se radi o tipu, koji van terena izgleda ko devojcica stidljivog osmeha. Negde je on sebe u glavi pozicinirao kao igraca na visem mestu, nego sto jeste i tu je cini mi se problem. Jednostavno mu fali raznovrsnija igra za tako nesto. Edited May 31, 2024May 31 by Lancia
May 31, 2024May 31 29 minutes ago, Arkadija said: Delovao mi je kao neko kome treba stučna pomoć. Ovo kaže svako ko me vidi kad Partizan igra Evroligu.
May 31, 2024May 31 Nasa JJ ima visoko celo, al ju je Iga presisala Evo je razbija Buzkovu. Naomi Naomi kako je ispusti prekljuce.