Serena Posted May 29 Posted May 29 (edited) Zaklela se Naomi u cvet i u med da ce na livadi (WTA) da napravi red, nece tu da vrslja od sad bilo ko ni Iga ni jaga ni Arina ni Coco Edited May 29 by Serena 1 4
reg Posted May 29 Posted May 29 Vidi se da nedostaje mečeva, nekoliko baš velikih grešaka Osake u gemu u kome je servirala za meč, a sad dupla na brejk loptu.
Engineer Posted May 29 Posted May 29 Ali dobar meč na kraju, šteta što nije bio u kasnijoj fazi. Brzo će Naomi ponovo do vrha
Sandradjer Posted May 29 Posted May 29 (edited) Siner sve cakaniji . Nozice kao bambi Edited May 29 by Sandradjer 3 1
Ras Posted May 30 Posted May 30 21 minutes ago, Lancia said: Kako igra Kecman?¿ Ne vidi se na terenu :( Doduše, ne vidi se ni Medvedev! Predao Kecman. Inače, ovi su sa posterom baš izazivali sudbinu: Doduše, na kraju uvek bude preko leđa igrača... 2
Serena Posted May 30 Posted May 30 Stala kisa, sad ce Gdja Monfis na Satrije, a potom Djokovic. Ja cu tad biti kod frizerke, pa cu pratiti vas i LS. Nadam se da cemo veceras biti raspolozeni i on i ja 2
Serena Posted May 30 Posted May 30 56 minutes ago, Ras said: Doduše, na kraju uvek bude preko leđa igrača... Ja im se divim, mene mrzi da cekam 10min u redu, a oni kad krene kisa cekaju satima po teretanama, svlacionicama i nemaju pojma kad ce nastaviti sa igrom i koliko ce trajati. 1 minute ago, Filozof manijak said: Čega bi se pre odrekla, frizure ili Đokovićeve pobede? Frizure porasce kosa pa za 2 meseca novi pokusaj, a Novak mora da ceka godinu dana. Ova zlatno zuta boja koju nosi Svitolina, a ima je i Cici mi je bas bljak.
Ras Posted May 30 Posted May 30 2 minutes ago, Sandradjer said: Znaci, dve lose frizure koje nesto slave . Kako izdrzati to Samo je jedna frizura nedvosmisleno loša, a to nije serenina. 1 1
Sandradjer Posted May 30 Posted May 30 6 minutes ago, Ras said: Samo je jedna frizura nedvosmisleno loša, a to nije serenina. Nemoj slaviti onda . I nije za slavlje u ovoj fazi takmicenja, veruj u osvajanje turnira
Arkadija Posted May 30 Posted May 30 57 minutes ago, Serena said: Ja im se divim, mene mrzi da cekam 10min u redu, a oni kad krene kisa cekaju satima po teretanama, svlacionicama i nemaju pojma kad ce nastaviti sa igrom i koliko ce trajati. Pre manje od 10 godina, ovaj RG bio bio totalni fijasko, imali bi za 4 dana 3 završena meča, ako i toliko. 1
Recommended Posts