Lezilebovich Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Ova vrsta obuce mi je tek skoro zapala za oko i ne mogu da procenim da li tu "ima nešto". Vecina, ako ne i svi, youtube video mi deluju sponzorisani :( Ako je stvarno korisno za stopala/dezanje/kolena, kupio bih i detetu. Ali sa druge strane ne brine nedostatak potpore i mekanosti ispod peta na koju smo svi navikli Vidim i da postoje neki tranzicioni modeli, kod kojih je ipak malo podignut djon ... da li neko ima iskustva i kakva su ?
goofs Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Moja ženska polovina se kune u Barefoot patike. Baš ima problema sa običnom obućom, non stop lepi neke flastere za zaštitu, u ovima procvetala. Skupe su, 100+ eura, ali mislim da vrede.
copkillah Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 28 minutes ago, goofs said: Moja ženska polovina se kune u Barefoot patike. Baš ima problema sa običnom obućom, non stop lepi neke flastere za zaštitu, u ovima procvetala. Skupe su, 100+ eura, ali mislim da vrede. Isto, doduše ne patike već cipele, meni su grozne, ali neka je ona srećna
nisam ja Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 de ima da se proba? jab to ženi. mislim, ima čukljeve i kuka stalno, a ovo, ako ja dobro kapiram, nudi više prostora za prste? 1
Lezilebovich Posted May 4, 2024 Author Posted May 4, 2024 Bila je radnja u belvilu, sad su presli u galeriju (ocigledno su popularne, i belvilu bila sobica 2x2, a sad galerija) - stopa.rs
Svemir Zeka Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Imala sam nekad patike poput ovih, bila je neka marka tada u Urban shopu, pre 20 godina. Jednom mi je auto prešao preko noge u njima, na pešačkom, i to i prednjim i zadnjim točkovima. Zabolelo je kao đavo, ali noga je ostala čitava. To objašnjavam đonom patike i elastičnošću te obuće koju sam imala. Izakala sam ih kasnije žestoko, ali su bile udobne za sve pare. I skupe, naravno. Ipak manje skupe od izlomljene noge....
booyaka Posted May 5, 2024 Posted May 5, 2024 To je ona obuća što je onaj bradati nosio, pokazivao i pričao o njoj po GSP-u?
Recommended Posts