April 4, 2024Apr 4 Popular Post Ovo je skandalozna razlika, +20, moraćete da posegnete za renneom i ukućanima
April 4, 2024Apr 4 Sa zakasnjenjem dodajte sazakasnjenjem medj Grobare.. edit: A i ducca je dupliran kod Cigana, tako da jedan manje za njih. Edited April 4, 2024Apr 4 by Jimmy Kowalski
April 4, 2024Apr 4 Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Edited April 4, 2024Apr 4 by Midgeta
April 4, 2024Apr 4 3 minutes ago, Midgeta said: Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Ima i Najka, meni lajkuje postove pa kapiram da je nas(a).. A ima i lik sto kaci stare klipove Partizana, ali ko za inat ne mogu da se setim tacno nicka..
April 4, 2024Apr 4 37 minutes ago, Midgeta said: @gospa buba Deklariši se i ti mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni
April 4, 2024Apr 4 Just now, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Treba da nam kazes da li vise simpatises JSP Partizan ili SD Crvena Zvezda Nista specijalno, to je najjednostavnije objasnjenje
April 4, 2024Apr 4 A fale i Nebojsa, Twisted i DCI Banks za Grobare.. Edited April 4, 2024Apr 4 by Jimmy Kowalski
April 4, 2024Apr 4 3 minutes ago, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Koje su ti boje sarmice?