April 4, 20241 yr Popular Post Ovo je skandalozna razlika, +20, moraćete da posegnete za renneom i ukućanima
April 4, 20241 yr Sa zakasnjenjem dodajte sazakasnjenjem medj Grobare.. edit: A i ducca je dupliran kod Cigana, tako da jedan manje za njih. Edited April 4, 20241 yr by Jimmy Kowalski
April 4, 20241 yr Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Edited April 4, 20241 yr by Midgeta
April 4, 20241 yr 3 minutes ago, Midgeta said: Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Ima i Najka, meni lajkuje postove pa kapiram da je nas(a).. A ima i lik sto kaci stare klipove Partizana, ali ko za inat ne mogu da se setim tacno nicka..
April 4, 20241 yr 37 minutes ago, Midgeta said: @gospa buba Deklariši se i ti mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni
April 4, 20241 yr Just now, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Treba da nam kazes da li vise simpatises JSP Partizan ili SD Crvena Zvezda Nista specijalno, to je najjednostavnije objasnjenje
April 4, 20241 yr A fale i Nebojsa, Twisted i DCI Banks za Grobare.. Edited April 4, 20241 yr by Jimmy Kowalski
April 4, 20241 yr 3 minutes ago, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Koje su ti boje sarmice?