Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Ovo je skandalozna razlika, +20, moraćete da posegnete za renneom i ukućanima 14
Jimmy Kowalski Posted April 4 Posted April 4 (edited) Sa zakasnjenjem dodajte sazakasnjenjem medj Grobare.. edit: A i ducca je dupliran kod Cigana, tako da jedan manje za njih. Edited April 4 by Jimmy Kowalski 1 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 (edited) Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Edited April 4 by Midgeta 2 1 1
Jimmy Kowalski Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Midgeta said: Jao a imaju i ona 2 cara, sa obe strane brda sto ne pisu ali lajkuju, jedan je nesto LSD?? Za Prtzn i @debeli za Zvezdu E: @LSD1989 Ima i Najka, meni lajkuje postove pa kapiram da je nas(a).. A ima i lik sto kaci stare klipove Partizana, ali ko za inat ne mogu da se setim tacno nicka..
gospa buba Posted April 4 Posted April 4 37 minutes ago, Midgeta said: @gospa buba Deklariši se i ti mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni 1 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 Just now, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Treba da nam kazes da li vise simpatises JSP Partizan ili SD Crvena Zvezda Nista specijalno, to je najjednostavnije objasnjenje
Jimmy Kowalski Posted April 4 Posted April 4 (edited) A fale i Nebojsa, Twisted i DCI Banks za Grobare.. Edited April 4 by Jimmy Kowalski
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, gospa buba said: mila ja se vozim shestodesetkom trenutno nosim sarmice materi moram prvo topik da prouchim kad dodje trenutak mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni Koje su ti boje sarmice?
gospa buba Posted April 4 Posted April 4 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Koje su ti boje sarmice? zelene kako koje boje 1
Recommended Posts