Milošica Posted April 4 Posted April 4 (edited) @Tsai Ti mi nekako ideš uz Megu. I Lanča. Radiša može KK Vojvodina, u usponu su. Edited April 4 by Milošica 1
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 Od onoga što je bitno, patty, pt, zeka, midgeta i klara grobarke, samo Valk na praaaavoj strani, poražavajuće. Šteta što nećemo saznati čija je buba, ona je iznad ovoga. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Milošica said: @Tsai Ti mi nekako ideš uz Megu. I Lanča. Radiša može KK Vojvodina, u usponu su. ma kakva crna mega @Tsai je stefan đ.
copkillah Posted April 4 Posted April 4 8 minutes ago, warp said: Jbt na kraju ćete i Pijanistu da privučete na forum da dokazuje svoje disidenstvo slobodno ga uzmite, molim vas! 1 1
Milošica Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Nikodije said: Šteta što nećemo saznati čija je buba, ona je iznad ovoga. FMP
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Lanča je Mladi Radnik, to je opštepppoznato Stiški đilkoš
Milošica Posted April 4 Posted April 4 Šta čeka AV sa objavom da će večiti dobiti neku (krnju) licencu na po 3 godine
levi Posted April 4 Posted April 4 buba je naša, dolazila je da pita za rezultate i zaboravili ste ivu petovica, ko vam je ovo radio 1
MiddleClass Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, Lancia said: Jel ima jos neko osim mene ko nije na listi grobara i cigana?¿ 3
Milošica Posted April 4 Posted April 4 (edited) 2 minutes ago, MiddleClass said: E taj je naš. Mada, prvenstveno deli jedan drugi klub sa tobom A koliko čujem, i neki ljudi jako bliski Milu navijaju za Partizan. Edited April 4 by Milošica
Lancia Posted April 4 Posted April 4 7 minutes ago, Filozof manijak said: Lanča je Mladi Radnik, to je opštepppoznato Stiški đilkoš Ja to zovem FK Mali Radnik da zezam skvo, onda ona udari na poreklo i kaze FK Balega iz Cacka a zaboravi na Zrenjanin, jbg. 1
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 E da @Leia kako se došlo do spiska? Ne verujem da si iz glave išla ime po ime niti da si pomno čitala topike
Recommended Posts