Milošica Posted April 4 Posted April 4 Meni su osim Partizana i Zvezde najgotivniji Virtus i Baskonija. Bila bi Valensija da ne kenjaju sudijama onoliko. 1
ubibobi Posted April 4 Posted April 4 9 minutes ago, Nikodije said: ako me se na ppp sete kada bude neki tinder - sete, ako ne - nikom nista 3
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Pantelia navija za CZ, a Pantelija Jr za KKP. I posle kažu mladi govna 10
kud u maglu Simoviću Posted April 4 Posted April 4 39 minutes ago, Nikodije said: @Caligula za koga navijas? brt je naš 1/1
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brt je naš 1/1 nadam se, mada strepim 3
Milošica Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Tsai said: Gde da se prijavimo mi, Stefanovi svedoci? 3
ubibobi Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ijaooo, Valk sama jedna i jedna među ciganima Izdrži, legendo! Mi kao da smo u medicinskoj a Valk u mašinskoj školi 9
Milošica Posted April 4 Posted April 4 (edited) 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ko će koga Ako ne svoj svoga Stara plemićka poslovica Edited April 4 by Milošica 4
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 i bilmez je ciganin, mada nas sramoti sa mapom jugoslavije na avataru, pa njega mozemo da izostavimo 2
Patty Lee Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Midgeta said: @Patty Lee Party Lee deklarisi se Partyzan jbg. 6 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Patty Lee said: Partyzan jbg. Pobedili smo, toeto, nema dalje, gejm over, end of the game, drive home safely 1 3
warp Posted April 4 Posted April 4 Jbt na kraju ćete i Pijanistu da privučete na forum da dokazuje svoje disidenstvo čestitam i sramite se ! 2
radisa Posted April 4 Posted April 4 28 minutes ago, Tsai said: Gde da se prijavimo mi, djovakovi svedoci? Ti sa mnom i @Lancia... 2
Recommended Posts