April 4, 2024Apr 4 Meni su osim Partizana i Zvezde najgotivniji Virtus i Baskonija. Bila bi Valensija da ne kenjaju sudijama onoliko.
April 4, 2024Apr 4 9 minutes ago, Nikodije said: ako me se na ppp sete kada bude neki tinder - sete, ako ne - nikom nista
April 4, 2024Apr 4 Popular Post Pantelia navija za CZ, a Pantelija Jr za KKP. I posle kažu mladi govna
April 4, 2024Apr 4 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ijaooo, Valk sama jedna i jedna među ciganima Izdrži, legendo! Mi kao da smo u medicinskoj a Valk u mašinskoj školi
April 4, 2024Apr 4 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ko će koga Ako ne svoj svoga Stara plemićka poslovica Edited April 4, 2024Apr 4 by Milošica
April 4, 2024Apr 4 i bilmez je ciganin, mada nas sramoti sa mapom jugoslavije na avataru, pa njega mozemo da izostavimo
April 4, 2024Apr 4 1 minute ago, Patty Lee said: Partyzan jbg. Pobedili smo, toeto, nema dalje, gejm over, end of the game, drive home safely
April 4, 2024Apr 4 Jbt na kraju ćete i Pijanistu da privučete na forum da dokazuje svoje disidenstvo čestitam i sramite se !
April 4, 2024Apr 4 28 minutes ago, Tsai said: Gde da se prijavimo mi, djovakovi svedoci? Ti sa mnom i @Lancia...