Ratamahatta Posted April 4 Posted April 4 Otkad je otisla u Ameriku ona Zvezdina reporterka s velikim sisama, plejof nismo videli Ne znam na koju temu ovo treba 3
napadaj Posted April 4 Posted April 4 Cigani su navikli da budu u koaliciji sa vlastima i sad im je čudno kad ovde nije tako 2 3
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Mene ovo podseća na situaciju ppp vs rl, preslikavanje 1 na 1. Kao što su i van naših bablova, u materi nam Srbiji, najbrojniji naprednjaci, a na forumu obrnuto, tako je i sa odnosom četn...pardon, Zvezdaši versus Partizani.
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: koji iz hobija Nije to važno. Ja nisam uključena nešto™ u aktivno navijanje, ali mi je nepojmljivo da budem na zvezdinoj strani u ovoj podeli. Tako kad odrasteš i ostariš s grobarima, oblačiš decu u partizanove dresove, to postane deo tebe. Nadam se da sam bila dovoljno bljutava i patetična 2 1
Milošica Posted April 4 Posted April 4 (edited) Gospodin @Tpojka pinovao, to se ceni. A vi, gospodine @Tpojka, izjašnjavate li se za neki od ova dva kluba? Edited April 4 by Milošica
Ratamahatta Posted April 4 Posted April 4 Koliko aktuelnih radikalskih funkcionera je iznedrio opozicioni KKP?
Milošica Posted April 4 Posted April 4 Just now, Ratamahatta said: Koliko aktuelnih radikalskih funkcionera je iznedrio opozicioni KKP? Imaš moj post na prvoj strani i početku druge.
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 9 minutes ago, napadaj said: Cigani su navikli da budu u koaliciji sa vlastima i sad im je čudno kad ovde nije tako ako me se na ppp sete kada bude neki tender - sete, ako ne - nikom nista 1
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 (edited) @Ratamahatta Jao, bolje nemoj tom ulicom Edited April 4 by Filozof manijak
Milošica Posted April 4 Posted April 4 Just now, Nikodije said: ako me se na ppp sete kada bude neki tender - sete, ako ne - nikom nista Ja mogu da ti sredim da budeš obezbeđenje ispred kluba. Možda nekad bude i poslića nekih.
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 Just now, Milošica said: Ja mogu da ti sredim da budeš obezbeđenje ispred kluba. Možda nekad bude i poslića nekih. postujem, ali u takvim klubovima ne bih radio
Ratamahatta Posted April 4 Posted April 4 Rebraca, Tomash, Goran Makazoruki, Vracac glave konju, ko jos?
Recommended Posts