Ratamahatta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Otkad je otisla u Ameriku ona Zvezdina reporterka s velikim sisama, plejof nismo videli Ne znam na koju temu ovo treba 3
napadaj Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Cigani su navikli da budu u koaliciji sa vlastima i sad im je čudno kad ovde nije tako 2 3
Filozof manijak Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Mene ovo podseća na situaciju ppp vs rl, preslikavanje 1 na 1. Kao što su i van naših bablova, u materi nam Srbiji, najbrojniji naprednjaci, a na forumu obrnuto, tako je i sa odnosom četn...pardon, Zvezdaši versus Partizani.
Svemir Zeka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: koji iz hobija Nije to važno. Ja nisam uključena nešto™ u aktivno navijanje, ali mi je nepojmljivo da budem na zvezdinoj strani u ovoj podeli. Tako kad odrasteš i ostariš s grobarima, oblačiš decu u partizanove dresove, to postane deo tebe. Nadam se da sam bila dovoljno bljutava i patetična 2 1
Milošica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Gospodin @Tpojka pinovao, to se ceni. A vi, gospodine @Tpojka, izjašnjavate li se za neki od ova dva kluba? Edited April 4, 2024 by Milošica
Ratamahatta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Koliko aktuelnih radikalskih funkcionera je iznedrio opozicioni KKP?
Milošica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Just now, Ratamahatta said: Koliko aktuelnih radikalskih funkcionera je iznedrio opozicioni KKP? Imaš moj post na prvoj strani i početku druge.
Nikodije Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 9 minutes ago, napadaj said: Cigani su navikli da budu u koaliciji sa vlastima i sad im je čudno kad ovde nije tako ako me se na ppp sete kada bude neki tender - sete, ako ne - nikom nista 1
Filozof manijak Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) @Ratamahatta Jao, bolje nemoj tom ulicom Edited April 4, 2024 by Filozof manijak
warp Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Naša patka je možda manja, ali izbacuje više sadržaja 8
Milošica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Just now, Nikodije said: ako me se na ppp sete kada bude neki tender - sete, ako ne - nikom nista Ja mogu da ti sredim da budeš obezbeđenje ispred kluba. Možda nekad bude i poslića nekih.
Nikodije Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Just now, Milošica said: Ja mogu da ti sredim da budeš obezbeđenje ispred kluba. Možda nekad bude i poslića nekih. postujem, ali u takvim klubovima ne bih radio
Ratamahatta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Rebraca, Tomash, Goran Makazoruki, Vracac glave konju, ko jos?
Recommended Posts