booyaka Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 3 hours ago, Nikodije said: Znači, pikira Dulo neku funkciju u KSS jbš opoziciono delovanje ko se od toga najeo
booyaka Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Oturu raznosi pod košem, odlična partija za sada.
kralj Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Jebote, pa to bio i Kari sa njima. Moram da gledam kako je hendlovao to valjanje u blatu, a planirao sam da preskočim.
booyaka Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Opak igrač Ažinka, domaći igrač, 20 godina.
booyaka Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Posle 17 kola smo na 9:8, što će reći neka projekcija na kraju regularnog dela je 18:16, a mogli bi i koju pobedu više s obzirom na lakši raspored Sve u svemu, za sada veoma zadovoljavajuće
Tresko Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 (edited) Quote TERZIĆ UDARIO PO PARTIZANU: Nek pođu našim putem, a ne da kukaju, nama niko nije pomogao! Ni od koga nismo imali pomoć, sami smo verovali i sami smo došli do ovde Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Edited December 22, 2024 by Tresko 1
*edited by mod Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 (edited) 3 hours ago, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Ako ima ljudi ovde na forumu koji veruju u to da im je Vučić osnovao, što ne bi Terza verovao da im nije pomogao. Edited December 22, 2024 by *edited by mod
John Dies at the End Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 6 hours ago, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Mislim da je ta cifra daleko veca od nekoliko stotina miliona, cak sta vise, mozda I citava mili'arda
WTID Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Moraće OFK da aktivira chip Zvezdino proleće ako želi u Evropu naredne sezone.
WTID Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 On 22. 12. 2024. at 9:50, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Savim je normalno da predsednik jednog kluba pozajmi novac jačem i bogatijem klubu. Eno predsednik Torina je pozajmio Juventusu. Vlasnici Man City ulazu u Man United Vlasnici Intera i Milana redovno ulazu u suparničke klubove. A navijači Genoe su jedne godine i organizovali sprovod Sampdorije.
MeanM@ Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 (edited) Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic. Edited December 23, 2024 by MeanM@
MiddleClass Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 8 minutes ago, MeanM@ said: Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic. Kos razlika
Recommended Posts