December 9, 2024Dec 9 3 hours ago, Nikodije said: Znači, pikira Dulo neku funkciju u KSS jbš opoziciono delovanje ko se od toga najeo
December 13, 2024Dec 13 Jebote, pa to bio i Kari sa njima. Moram da gledam kako je hendlovao to valjanje u blatu, a planirao sam da preskočim.
December 20, 2024Dec 20 Posle 17 kola smo na 9:8, što će reći neka projekcija na kraju regularnog dela je 18:16, a mogli bi i koju pobedu više s obzirom na lakši raspored Sve u svemu, za sada veoma zadovoljavajuće
December 22, 2024Dec 22 Quote TERZIĆ UDARIO PO PARTIZANU: Nek pođu našim putem, a ne da kukaju, nama niko nije pomogao! Ni od koga nismo imali pomoć, sami smo verovali i sami smo došli do ovde Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Edited December 22, 2024Dec 22 by Tresko
December 22, 2024Dec 22 3 hours ago, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Ako ima ljudi ovde na forumu koji veruju u to da im je Vučić osnovao, što ne bi Terza verovao da im nije pomogao. Edited December 22, 2024Dec 22 by *edited by mod
December 22, 2024Dec 22 6 hours ago, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Mislim da je ta cifra daleko veca od nekoliko stotina miliona, cak sta vise, mozda I citava mili'arda
December 23, 2024Dec 23 Moraće OFK da aktivira chip Zvezdino proleće ako želi u Evropu naredne sezone.
December 23, 2024Dec 23 On 22. 12. 2024. at 9:50, Tresko said: Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina. Savim je normalno da predsednik jednog kluba pozajmi novac jačem i bogatijem klubu. Eno predsednik Torina je pozajmio Juventusu. Vlasnici Man City ulazu u Man United Vlasnici Intera i Milana redovno ulazu u suparničke klubove. A navijači Genoe su jedne godine i organizovali sprovod Sampdorije.
December 23, 2024Dec 23 Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic. Edited December 23, 2024Dec 23 by MeanM@
December 23, 2024Dec 23 8 minutes ago, MeanM@ said: Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic. Kos razlika