Jump to content
IGNORED

Ko će koga

Leia

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

:D

IMG_20241209_144252.thumb.jpg.02a8b0293b60acb1922e5f85b6011f62.jpg

Znači, pikira Dulo neku funkciju u KSS jbš opoziciono delovanje ko se od toga najeo

Posted

Oturu raznosi pod košem, odlična partija za sada.

Posted

Jebote, pa to bio i Kari sa njima. Moram da gledam kako je hendlovao to valjanje u blatu, a planirao sam da preskočim.

Posted

Opak igrač Ažinka, domaći igrač, 20 godina.

Posted

Posle 17 kola smo na 9:8, što će reći neka projekcija na kraju regularnog dela je 18:16, a mogli bi i koju pobedu više s obzirom na lakši raspored

Sve u svemu, za sada veoma zadovoljavajuće

Posted (edited)

TERZIĆ UDARIO PO PARTIZANU: Nek pođu našim putem, a ne da kukaju, nama niko nije pomogao!

Ni od koga nismo imali pomoć, sami smo verovali i sami smo došli do ovde

:rolf:Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina.

Edited by Tresko
  • +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, Tresko said:

:rolf:Verovatno je i sam sebe ubedio u ovo, ovaj vučićev kurton da je on sam nešto uradio a ne da ga je država finansirala sa nekoliko stotina miliona eura, stavljanjem na raspolaganje svih sudija, fudbalskog saveza i neplaćanja ničega nikome već 12-3 godina.

Ako ima ljudi ovde na forumu koji veruju u to da im je Vučić osnovao, što ne bi Terza verovao da im nije pomogao.

Edited by *edited by mod
Posted
6 hours ago, Tresko said:

Mislim da je ta cifra daleko veca od nekoliko stotina miliona,  cak sta vise, mozda I citava mili'arda :coffee:

Posted

IMG_0277.thumb.jpeg.adc39ce307fc4cced76bd1c5bd5bd969.jpeg

jedno brdo…

• Wub 3
Posted

Moraće OFK da aktivira chip Zvezdino proleće ako želi u Evropu naredne sezone.

Posted
On 22. 12. 2024. at 9:50, Tresko said:

Savim je normalno da predsednik jednog kluba pozajmi novac jačem i bogatijem klubu.

Eno predsednik Torina je pozajmio Juventusu.

Vlasnici Man City ulazu u Man United

Vlasnici Intera i Milana redovno ulazu u suparničke klubove.

A navijači Genoe su jedne godine i organizovali sprovod  Sampdorije.

Posted (edited)

Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? 

E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic.

Edited by MeanM@
Posted
8 minutes ago, MeanM@ said:

Kakva je ovo nepravda i penisovo pravilo da budemo treci iako smo posteno naguzili obe ekipe sa istim skorom? 

E: sad kad razmislim, promasio sam topic s ovim fundamentalnim pitanjem. Moderacijo, pitanje je legit, moze i gore na ciganski topic.

Kos razlika