copkillah Posted December 9 Posted December 9 7 hours ago, booyaka said: Stavio bi link da nije izmaštana izjava. Ups 1
copkillah Posted December 9 Posted December 9 Verovao sam da na ovom forumu nema ljudi kojima je Kristijanovo mišljenje važno, ali avaj...
MiddleClass Posted December 9 Posted December 9 Eto odakle pare za Zelimira, Dejvisa i ostale Pantere. Droga gospodo! A vi i dalje mislite da je to od toga sto Ostoja ide od vrata do vrata, od firme od firme i moli za milostinju
booyaka Posted December 9 Posted December 9 20 minutes ago, copkillah said: Ups Sad je jasno što nije stavio link, mislio sam da je neki kredibilni izvor a ono stvarno izmaštano.
kralj Posted December 9 Posted December 9 15 minutes ago, copkillah said: Verovao sam da na ovom forumu nema ljudi kojima je Kristijanovo mišljenje važno, ali avaj... Mišljenje je prejaka reč, ali iz perspektive puža i kornjača je Šumaher. 1
MiddleClass Posted December 9 Posted December 9 Just now, ToniAdams said: Čekaj zar yveyda nije oduvek bila udbaški klub? +1 Otkrio Jovo Bakic toplu vodu 1
copkillah Posted December 9 Posted December 9 4 minutes ago, booyaka said: Sad je jasno što nije stavio link, mislio sam da je neki kredibilni izvor a ono stvarno izmaštano. Ultra Kop i Brigate ti se smeju
kralj Posted December 9 Posted December 9 3 minutes ago, MiddleClass said: +1 Otkrio Jovo Bakic toplu vodu Ćuti, da je nabrojao sve te klubove o kojima priča, nikada ne bi završio ovde. 1
booyaka Posted December 9 Posted December 9 3 minutes ago, Milošica said: Bakićeva udica već je zaspala 1
copkillah Posted December 9 Posted December 9 13 minutes ago, MiddleClass said: +1 Otkrio Jovo Bakic toplu vodu Vidiš da je i pored toga ošurio neke pojedince
Milošica Posted December 9 Posted December 9 (edited) Threesome Spoiler Zamišljajte Edited December 9 by Milošica
Recommended Posts