Leia Posted April 4 Author Posted April 4 2 minutes ago, Nikodije said: dabome, razlog je grobarska moderacija, zubi joj krvavi E ja stvarno ne znam kako da vas ubedim da ama baš niko od moderatora nije naročito investiran u sport generalno To što nas nema tamo po topicima očigledno nije neki argument
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Leia said: 66-45 članova u korist partizanovaca Znači ako uopšte ima istine u tome da se zvezdaši više sankcionišu, njihova brojnost nije razlog Patkometrija mode on: Ako ovo nije dokaz nase intelektualne, moralne, kulturne i svake druge superiornosti, ja evo ne znam Patkometrija mode off 1 3
Milošica Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, warp said: Malo koševa, jake odbrane, Nedara se ispucava uzaludno Javor i Radović ukrali šou. 1
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 Just now, Leia said: E ja stvarno ne znam kako da vas ubedim da ama baš niko od moderatora nije naročito investiran u sport generalno To što nas nema tamo po topicima očigledno nije neki argument elenikova statistika je jasna kao dan onda su grobari vece placipicke, jer kukaju i reportuju stalno, sto me ne iznenadjuje 5 1 1
copkillah Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Nikodije said: elenikova statistika je jasna kao dan onda su grobari vece placipicke, jer kukaju i reportuju stalno, sto me ne iznenadjuje Kako ono beše, imaš laž, prokletu laž i statistiku
Milošica Posted April 4 Posted April 4 Just now, Nikodije said: @Caligula za koga navijas? Za Žalgiris. 5
Leia Posted April 4 Author Posted April 4 Just now, Nikodije said: elenikova statistika je jasna kao dan onda su grobari vece placipicke, jer kukaju i reportuju stalno, sto me ne iznenadjuje No woman report no cry ban 🎶 2
Mindaugas Žukauskas Posted April 4 Posted April 4 Mnogo je binarna ova lista, Leia, postoje nijanse. Ja sam ToBdžija koji iz hobija simpatizuje KKP. Ne mogu u isti koš sa mnogima na listi. Takođe treba lista za latentne™ grobare, tu su Nikodije, Ratamata i takvi. 4 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 Kaligula ce da kaze da navija za Prtzn kad vidi da je Vini na Zvezda listi 2 1
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Leia said: No woman report no cry ban 🎶 elem, posto grobari kukaju a cigani zive za fajt i ne kukaju, jasno je ko nije za deponiju. spisak postoji™
Ratamahatta Posted April 4 Posted April 4 (edited) Nisam ja latentni grobar, ja samo mrzim 14 od 18 evroligasa Zvezdu volem, Partizan ne volem, Monako i Valensija su mi simpy, svi ostali su govna Alba, Asvel, Bajern - ne zasluzuju da budu stalno tu, jedaci kokica i zvezdaskih zivaca Efes - Turska Cedevita, ne znam koga tacno raduju uspesi tog kluba Fenerbahce - mnogo ih je i sudije navijaju zanji Panatinaikos - najveca govna, u Srbiji se bolje zivelo kad nisu imali pojma Olimpijakos - kradu i idu mi na kurac medjusobne vojvodo serdare patetike Barselona - kradu govna Real - kradu cak i Barselonu Baskonija - pada kisa stalno tamo i igrali bi se s kurcom mojim da nisu iz Baskije Virtus i Armani - pomocno osoblje nam sere u nacionalne interese godinama unazad Makabi - najvise kradu, ali ih malo manje mrzim otkad se u kadru pojavila ona milfaca u prvom kolu Zalgiris - njih najmanje mrzim, taj kombinat nesto i stvori Od Rusa sam volo samo Kuban, to je bio do jaja klub, ostalo odande - gamad Edited April 4 by Ratamahatta 3 3
Leia Posted April 4 Author Posted April 4 1 minute ago, Nikodije said: elem, posto grobari kukaju a cigani zive za fajt i ne kukaju, jasno je ko nije za deponiju. spisak postoji™ Vi kukate iz petnih žila ali na mod topiku i to post festum, što je em beskorisno em annoying
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Mnogo je binarna ova lista, Leia, postoje nijanse. Ja sam ToBdžija koji iz hobija simpatizuje KKP. Ne mogu u isti koš sa mnogima na listi. Takođe treba lista za latentne™ grobare, tu su Nikodije, Ratamata i takvi. ovo je navijacki spisak, nemoj sada da provlacis ko od muskih forumasa ti se potajno svidja, ovo nije taj topik 1
Recommended Posts