Jump to content
Info

Ko će koga

Featured Replies

• Author
2 minutes ago, Nikodije said:

dabome, razlog je grobarska moderacija, zubi joj krvavi

E ja stvarno ne znam kako da vas ubedim da ama baš niko od moderatora nije naročito investiran u sport generalno

To što nas nema tamo po topicima očigledno nije neki argument :lolol:

• Replies 659
  • Views 27.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, Leia said:

66-45 članova u korist partizanovaca

Znači ako uopšte ima istine u tome da se zvezdaši više sankcionišu, njihova brojnost nije razlog :fantom:

Patkometrija mode on:

Ako ovo nije dokaz nase intelektualne, moralne, kulturne i svake druge superiornosti, ja evo ne znam

Patkometrija mode off

:laugh:

2 minutes ago, warp said:

Malo koševa, jake odbrane, Nedara se ispucava uzaludno :fantom:

Javor i Radović ukrali šou.

Just now, Leia said:

E ja stvarno ne znam kako da vas ubedim da ama baš niko od moderatora nije naročito investiran u sport generalno

To što nas nema tamo po topicima očigledno nije neki argument :lolol:

elenikova statistika je jasna kao dan

onda su grobari vece placipicke, jer kukaju i reportuju stalno, sto me ne iznenadjuje

@Caligula za koga navijas?

4 minutes ago, Nikodije said:

onda su grobari vece placipicke, jer kukaju i reportuju stalno, sto me ne iznenadjuje

Kako ono beše, imaš laž, prokletu laž i statistiku :fantom:

Just now, Nikodije said:

@Caligula za koga navijas?

Za Žalgiris.

• Author
Just now, Nikodije said:

No woman report no cry ban :fantom:🎶

Mnogo je binarna ova lista, Leia, postoje nijanse. Ja sam ToBdžija koji iz hobija simpatizuje KKP. Ne mogu u isti koš sa mnogima na listi. Takođe treba lista za latentne™ grobare, tu su Nikodije, Ratamata i takvi.

Kaligula ce da kaze da navija za Prtzn kad vidi da je Vini na Zvezda listi :laugh:

1 minute ago, Leia said:

No woman report no cry ban :fantom:🎶

elem, posto grobari kukaju a cigani zive za fajt i ne kukaju, jasno je ko nije za deponiju. spisak postoji™

Nisam ja latentni grobar, ja samo mrzim 14 od 18 evroligasa

Zvezdu volem, Partizan ne volem, Monako i Valensija su mi simpy, svi ostali su govna 

Alba, Asvel, Bajern - ne zasluzuju da budu stalno tu, jedaci kokica i zvezdaskih zivaca
Efes - Turska Cedevita, ne znam koga tacno raduju uspesi tog kluba
Fenerbahce - mnogo ih je i sudije navijaju zanji
Panatinaikos - najveca govna, u Srbiji se bolje zivelo kad nisu imali pojma
Olimpijakos - kradu i idu mi na kurac medjusobne vojvodo serdare patetike
Barselona - kradu govna
Real - kradu cak i Barselonu
Baskonija - pada kisa stalno tamo i igrali bi se s kurcom mojim da nisu iz Baskije
Virtus i Armani - pomocno osoblje nam sere u nacionalne interese godinama unazad
Makabi - najvise kradu, ali ih malo manje mrzim otkad se u kadru pojavila ona milfaca u prvom kolu
Zalgiris - njih najmanje mrzim, taj kombinat nesto i stvori

Od Rusa sam volo samo Kuban, to je bio do jaja klub, ostalo odande - gamad

Edited by Ratamahatta

• Author
1 minute ago, Nikodije said:

elem, posto grobari kukaju a cigani zive za fajt i ne kukaju, jasno je ko nije za deponiju. spisak postoji™

Vi kukate iz petnih žila ali na mod topiku i to post festum, što je em beskorisno em annoying 

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mnogo je binarna ova lista, Leia, postoje nijanse. Ja sam ToBdžija koji iz hobija simpatizuje KKP. Ne mogu u isti koš sa mnogima na listi. Takođe treba lista za latentne™ grobare, tu su Nikodije, Ratamata i takvi.

ovo je navijacki spisak, nemoj sada da provlacis ko od muskih forumasa ti se potajno svidja, ovo nije taj topik