Eleniko Posted November 29 Posted November 29 7 minutes ago, smooth.Op said: Mislio sam na ovog navijača što je posle krenuo na Barcokasa, pa su ga udaljili. To je Androićev i Željkov prijatelj. nedo bog da bilo koga neko brani kao navijači svoj klub.... 1
copkillah Posted November 29 Posted November 29 1 hour ago, Eleniko said: nedo bog da bilo koga neko brani kao navijači svoj klub.... ...ili kao forumaši hijene 3
kralj Posted November 29 Posted November 29 #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw. 1 1
cedo Posted November 29 Posted November 29 evo nasao sam video koji sam jutros zakacio dok sam gledao proteste po twiteru barcokas jeste ostvario fizicki kontakt, i kako mi se cini, jedini
smooth.Op Posted November 29 Posted November 29 2 minutes ago, kralj said: #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw. Mi sve transparentno, a institucije™ će odraditi svoje.
copkillah Posted November 29 Posted November 29 47 minutes ago, kralj said: #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw. pitaj tvoju lažljivu pirejsku braću jbg 1
booyaka Posted November 29 Posted November 29 Dobro šta, popićete kaznu. Ni prvi, ni poslednji put. 2
John Dies at the End Posted November 29 Posted November 29 Androic je jedna retko odvratna i ljigava licnost, sto bi se moglo reci i za Barcokasa... 20 hours ago, theanswer said: ne mora da ga pipne kad može da ga pljune. to im je modus operandi, poznati ste po tome Dok vi to vise volite da resavate signalnim pistoljima, topovskim udarima i stolicama po deci... btw, stoka su i jedni i drugi, sa obe strane i nije im mesto na tribini i stadionu/hali.
Nikodije Posted November 29 Posted November 29 4 hours ago, cedo said: evo nasao sam video koji sam jutros zakacio dok sam gledao proteste po twiteru barcokas jeste ostvario fizicki kontakt, i kako mi se cini, jedini
cedo Posted November 29 Posted November 29 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: kakva reklama, sunce ti poljubim pa na drzavnoj tv jesu znali odgovor ?
MiddleClass Posted November 29 Posted November 29 8 minutes ago, cedo said: kakva reklama, sunce ti poljubim pa na drzavnoj tv jesu znali odgovor ? Znao je odgovor. Mada nije morao pratiti forum vec samo sport... 1
Tresko Posted December 3 Posted December 3 Interesantno da se predsednik KSS koji nije više predsednik vučićevog kluba, bavi transferima u taj klub i potpisivanjem igrača. To ukazuje kako će nepristrasno da se bavi poslom na koji je postavljen, i koliko je ozbiljno postavljen formalno kao predsednik kluba onaj neandertalac: Quote Čović potvrdio dolazak Brauna u Zvezdu VIDEO Sada je i definitivno da je američki košarkaš Džon Braun III blizu dolaska u Crvenu zvezdu. "To šuškanje postaje izvesno, da će taj igrač doći uskoro u Beograd na preglede jer je imao tešku povredu ramena. On je levoruk, a u pitanju je desno rame. Ta teška povreda je rešavana i operativno, tako da mora da prođe preglede. Radi se o dobrom i iskusnom igraču. Ako prođe sve te preglede, po sistemu da može da bude odmah angažovan, kad kažem odmah to znači da igra vrlo brzo, a ne da ga mi lečimo što smo, nažalost, radili sa Tompkinsom prošle godine.
Nikodije Posted December 3 Posted December 3 Samo ima određene informacije, kao i brojni drugi insajderi
Recommended Posts