November 29, 2024Nov 29 7 minutes ago, smooth.Op said: Mislio sam na ovog navijača što je posle krenuo na Barcokasa, pa su ga udaljili. To je Androićev i Željkov prijatelj. nedo bog da bilo koga neko brani kao navijači svoj klub....
November 29, 2024Nov 29 1 hour ago, Eleniko said: nedo bog da bilo koga neko brani kao navijači svoj klub.... ...ili kao forumaši hijene
November 29, 2024Nov 29 #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw.
November 29, 2024Nov 29 evo nasao sam video koji sam jutros zakacio dok sam gledao proteste po twiteru barcokas jeste ostvario fizicki kontakt, i kako mi se cini, jedini
November 29, 2024Nov 29 2 minutes ago, kralj said: #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw. Mi sve transparentno, a institucije™ će odraditi svoje.
November 29, 2024Nov 29 47 minutes ago, kralj said: #Svismomiandroić Jel avangarda otišla u stečaj pa moramo ovde da trpimo CSI ovog patetičnog žrtvinga? Moćan snimak btw. pitaj tvoju lažljivu pirejsku braću jbg
November 29, 2024Nov 29 Androic je jedna retko odvratna i ljigava licnost, sto bi se moglo reci i za Barcokasa... 20 hours ago, theanswer said: ne mora da ga pipne kad može da ga pljune. to im je modus operandi, poznati ste po tome Dok vi to vise volite da resavate signalnim pistoljima, topovskim udarima i stolicama po deci... btw, stoka su i jedni i drugi, sa obe strane i nije im mesto na tribini i stadionu/hali.
November 29, 2024Nov 29 4 hours ago, cedo said: evo nasao sam video koji sam jutros zakacio dok sam gledao proteste po twiteru barcokas jeste ostvario fizicki kontakt, i kako mi se cini, jedini
November 29, 2024Nov 29 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: kakva reklama, sunce ti poljubim pa na drzavnoj tv jesu znali odgovor ?
November 29, 2024Nov 29 8 minutes ago, cedo said: kakva reklama, sunce ti poljubim pa na drzavnoj tv jesu znali odgovor ? Znao je odgovor. Mada nije morao pratiti forum vec samo sport...
December 3, 2024Dec 3 Interesantno da se predsednik KSS koji nije više predsednik vučićevog kluba, bavi transferima u taj klub i potpisivanjem igrača. To ukazuje kako će nepristrasno da se bavi poslom na koji je postavljen, i koliko je ozbiljno postavljen formalno kao predsednik kluba onaj neandertalac: Quote Čović potvrdio dolazak Brauna u Zvezdu VIDEO Sada je i definitivno da je američki košarkaš Džon Braun III blizu dolaska u Crvenu zvezdu. "To šuškanje postaje izvesno, da će taj igrač doći uskoro u Beograd na preglede jer je imao tešku povredu ramena. On je levoruk, a u pitanju je desno rame. Ta teška povreda je rešavana i operativno, tako da mora da prođe preglede. Radi se o dobrom i iskusnom igraču. Ako prođe sve te preglede, po sistemu da može da bude odmah angažovan, kad kažem odmah to znači da igra vrlo brzo, a ne da ga mi lečimo što smo, nažalost, radili sa Tompkinsom prošle godine.