Jump to content
IGNORED

Ko će koga

Leia

Recommended Posts

Posted

Bravo Hele!

• Haha 1
Posted

odigrali smo kad da nismo hteli da pobedimo, neko bi mogao reci i da smo hteli da izgubimo i da smo pustili

jednostavno taj stav igraca na terenu i na klupi, a kad se zna da su oba kluba sns sve je manje vise jasno

jad i beda

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 3
  • -1 4
Posted

Te price o namerno pustanju da batalite. Odigrali smo kao najvece picke i to je to.

• +1 8
  • -1 1
Posted
2 hours ago, yakab said:

odigrali smo kad da nismo hteli da pobedimo, neko bi mogao reci i da smo hteli da izgubimo i da smo pustili

jednostavno taj stav igraca na terenu i na klupi, a kad se zna da su oba kluba sns sve je manje vise jasno

jad i beda

Dećko, koliko godina imaš pa da se tako duriš? :D

• Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, Moća said:

Te price o namerno pustanju da batalite. Odigrali smo kao najvece picke i to je to.

a zasto smo odigrali kao picke?

jel postoji ijedan razlog da ovako bez ikakvog zara i zelje za pobedom odigramo?

zasto mi nismo nijednom odigrali presing, nijednom napali njihovog midjeta u odbrani? zasto teo igra pola meca i skoro celu trecu, zasto svi imaju face ko da su naterani da igraju?

zasto sfero trosi poslednji tajm 7 minuta pre kraja? zasto ekipa odustaje od tekme na -10 i 5 min do kraja?

ovo je najjadnije nase izdanje u derbiju da ja pamtim.

i jos posle tekme ocekivano nikom nista bili smo losi blablabla 

nespremni i nemotivisani i bez zelje kaze trener

a zasto smo bili nespremni i nemotivisani i bez zelje?

kako ekipa moze da bude nemotivisana i bez zelje u derbiju?

• Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
19 minutes ago, ubibobi said:

Dećko, koliko godina imaš pa da se tako duriš? :D

sta ima da se durim boli me q, samo nase izdanje juce je vise nego sumnjivo.

bukvalno se na facama igraca videlo da ih boli q i da im je svejedno.

cestitam, ali i vama to malo znaci, 3-8 je i dalje tragedija i ovo mu bukvalno dodje prva vredna i velika pobeda za vas ove sezone, pa i cele godine mozda. 

malo i vi da se poradujete.

a nisam ja izmislio da oba kluba finansira sns i da su ostoja i drcela u dobrim odnosima.

u drzavi u kojoj je sve pod kontrolom sekte, sasvim je opravdano sumnjati u postenje dokazanih prevaranata i lopova.

• Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
3 hours ago, yakab said:

jad i beda

Sada je već jasno zbog cega su "pušteni"  u Denmark DeDa i Dobric :coffee:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
39 minutes ago, yakab said:

jel postoji ijedan razlog da ovako bez ikakvog zara i zelje za pobedom odigramo?

zasto mi nismo nijednom odigrali presing, nijednom napali njihovog midjeta u odbrani? zasto teo igra pola meca i skoro celu trecu, zasto svi imaju face ko da su naterani da igraju?

zasto sfero trosi poslednji tajm 7 minuta pre kraja? zasto ekipa odustaje od tekme na -10 i 5 min do kraja?

Jedini logičan zaključak - pustili ste. 

elelmentarna logika

spacer.png

• +1 1
Posted
5 hours ago, yakab said:

kao sto sam napisao na našoj temi naš najveći problem je preširoka rotacija i Teo koji ne kapira da ne može više ali mu niko to ne sme reći.

Posted

Odložena Zvezdina utakmica!

:D Iznenadjujuće. Verovatno hibrid priprema žestoko ekipu, da probaju da nekako ne popiju 5 komada na sledećoj utakmici. Barem da bude 4:0

Posted

Nemoj da nam kvaris (kladionicarsku) srecu :D

Mada, StutgarD dolazi bez Udava i  nije u bog zna kakvoj formi, tako da se nadam da nece da nas nabije sa vise od 3 komada :sleep:

Posted

"Zvezda je pokazala da može da bude ravnopravna u LŠ"

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da "crveno-beli" veruju u pobedu protiv Štutgarta u Ligi šampiona.

:rolf: 

• Haha 2
Posted

Najiskrenije se nadam da ce nas zbog ovoga suspendovati na 10 godina, sve ceo savez, klubove reprezentaciju.

• +1 2
Posted
Just now, WTID said:

Najiskrenije se nadam da ce nas zbog ovoga suspendovati na 10 godina, sve ceo savez, klubove reprezentaciju.

Neće jer se nije desilo na stadionu. Taton je ubijen, da te podsetim.

• Haha 1