yakab Posted November 22 Posted November 22 odigrali smo kad da nismo hteli da pobedimo, neko bi mogao reci i da smo hteli da izgubimo i da smo pustili jednostavno taj stav igraca na terenu i na klupi, a kad se zna da su oba kluba sns sve je manje vise jasno jad i beda 1 2 3 4
Moća Posted November 22 Posted November 22 Te price o namerno pustanju da batalite. Odigrali smo kao najvece picke i to je to. 8 1
ubibobi Posted November 22 Posted November 22 2 hours ago, yakab said: odigrali smo kad da nismo hteli da pobedimo, neko bi mogao reci i da smo hteli da izgubimo i da smo pustili jednostavno taj stav igraca na terenu i na klupi, a kad se zna da su oba kluba sns sve je manje vise jasno jad i beda Dećko, koliko godina imaš pa da se tako duriš? 2 1
yakab Posted November 22 Posted November 22 2 hours ago, Moća said: Te price o namerno pustanju da batalite. Odigrali smo kao najvece picke i to je to. a zasto smo odigrali kao picke? jel postoji ijedan razlog da ovako bez ikakvog zara i zelje za pobedom odigramo? zasto mi nismo nijednom odigrali presing, nijednom napali njihovog midjeta u odbrani? zasto teo igra pola meca i skoro celu trecu, zasto svi imaju face ko da su naterani da igraju? zasto sfero trosi poslednji tajm 7 minuta pre kraja? zasto ekipa odustaje od tekme na -10 i 5 min do kraja? ovo je najjadnije nase izdanje u derbiju da ja pamtim. i jos posle tekme ocekivano nikom nista bili smo losi blablabla nespremni i nemotivisani i bez zelje kaze trener a zasto smo bili nespremni i nemotivisani i bez zelje? kako ekipa moze da bude nemotivisana i bez zelje u derbiju? 3 1
yakab Posted November 22 Posted November 22 19 minutes ago, ubibobi said: Dećko, koliko godina imaš pa da se tako duriš? sta ima da se durim boli me q, samo nase izdanje juce je vise nego sumnjivo. bukvalno se na facama igraca videlo da ih boli q i da im je svejedno. cestitam, ali i vama to malo znaci, 3-8 je i dalje tragedija i ovo mu bukvalno dodje prva vredna i velika pobeda za vas ove sezone, pa i cele godine mozda. malo i vi da se poradujete. a nisam ja izmislio da oba kluba finansira sns i da su ostoja i drcela u dobrim odnosima. u drzavi u kojoj je sve pod kontrolom sekte, sasvim je opravdano sumnjati u postenje dokazanih prevaranata i lopova. 2 1
John Dies at the End Posted November 22 Posted November 22 3 hours ago, yakab said: odigrali smo kad da nismo hteli da pobedimo, neko bi mogao reci i da smo hteli da izgubimo i da smo pustili jednostavno taj stav igraca na terenu i na klupi, a kad se zna da su oba kluba sns sve je manje vise jasno jad i beda Sada je već jasno zbog cega su "pušteni" u Denmark DeDa i Dobric 1
Filozof manijak Posted November 22 Posted November 22 39 minutes ago, yakab said: a zasto smo odigrali kao picke? jel postoji ijedan razlog da ovako bez ikakvog zara i zelje za pobedom odigramo? zasto mi nismo nijednom odigrali presing, nijednom napali njihovog midjeta u odbrani? zasto teo igra pola meca i skoro celu trecu, zasto svi imaju face ko da su naterani da igraju? zasto sfero trosi poslednji tajm 7 minuta pre kraja? zasto ekipa odustaje od tekme na -10 i 5 min do kraja? ovo je najjadnije nase izdanje u derbiju da ja pamtim. i jos posle tekme ocekivano nikom nista bili smo losi blablabla nespremni i nemotivisani i bez zelje kaze trener a zasto smo bili nespremni i nemotivisani i bez zelje? kako ekipa moze da bude nemotivisana i bez zelje u derbiju? Jedini logičan zaključak - pustili ste. elelmentarna logika 1
Moća Posted November 22 Posted November 22 5 hours ago, yakab said: a zasto smo odigrali kao picke? jel postoji ijedan razlog da ovako bez ikakvog zara i zelje za pobedom odigramo? zasto mi nismo nijednom odigrali presing, nijednom napali njihovog midjeta u odbrani? zasto teo igra pola meca i skoro celu trecu, zasto svi imaju face ko da su naterani da igraju? zasto sfero trosi poslednji tajm 7 minuta pre kraja? zasto ekipa odustaje od tekme na -10 i 5 min do kraja? ovo je najjadnije nase izdanje u derbiju da ja pamtim. i jos posle tekme ocekivano nikom nista bili smo losi blablabla nespremni i nemotivisani i bez zelje kaze trener a zasto smo bili nespremni i nemotivisani i bez zelje? kako ekipa moze da bude nemotivisana i bez zelje u derbiju? kao sto sam napisao na našoj temi naš najveći problem je preširoka rotacija i Teo koji ne kapira da ne može više ali mu niko to ne sme reći.
Tresko Posted November 22 Posted November 22 Quote Odložena Zvezdina utakmica! Iznenadjujuće. Verovatno hibrid priprema žestoko ekipu, da probaju da nekako ne popiju 5 komada na sledećoj utakmici. Barem da bude 4:0
John Dies at the End Posted November 22 Posted November 22 Nemoj da nam kvaris (kladionicarsku) srecu Mada, StutgarD dolazi bez Udava i nije u bog zna kakvoj formi, tako da se nadam da nece da nas nabije sa vise od 3 komada
Tresko Posted November 25 Posted November 25 Quote "Zvezda je pokazala da može da bude ravnopravna u LŠ" Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da "crveno-beli" veruju u pobedu protiv Štutgarta u Ligi šampiona. 2
MeanM@ Posted November 27 Posted November 27 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/budzeti-kk-partizan-i-kk-crvena-zvezda-grcka-gazzeta-o-finansiranju-vecitih-evroliga-2024-25/ Grčki Bugari zabadaju tradicionalno nož u ledja
WTID Posted November 27 Posted November 27 Najiskrenije se nadam da ce nas zbog ovoga suspendovati na 10 godina, sve ceo savez, klubove reprezentaciju. 2
Nikodije Posted November 27 Posted November 27 Just now, WTID said: Najiskrenije se nadam da ce nas zbog ovoga suspendovati na 10 godina, sve ceo savez, klubove reprezentaciju. Neće jer se nije desilo na stadionu. Taton je ubijen, da te podsetim. 1
Recommended Posts