kralj Posted November 17 Posted November 17 Imaš neverovatnu moć za opažanje očiglednog Inače, tamo gde sam se kao mali igrao u firmiranoj robi, a avanturistički duh me je vodio po tašmajdanskim lagumima, duboko u središtu zemlje, nailazio sam na crteže crnog bika po zidovima pećina i glagoljicom ispisane citate Duška Radovića. 1 1
Filozof manijak Posted November 17 Posted November 17 (edited) Pre bih rekao da imaš veliku moć samohvalisanja, kao ono kad si se pohvalio novom treneru kako si dao 11 golova Edited November 17 by Filozof manijak
booyaka Posted November 17 Posted November 17 2 minutes ago, kralj said: Imaš neverovatnu moć za opažanje očiglednog Inače, tamo gde sam se kao mali igrao u firmiranoj robi, a avanturistički duh me je vodio po tašmajdanskim lagumima, duboko u središtu zemlje, nailazio sam na crteže crnog bika po zidovima pećina i glagoljicom ispisane citate Duška Radovića. Je l' ti na maturskom svirala grupa JNA? 1
bradilko Posted November 17 Posted November 17 41 minutes ago, Valk said: Iskulirajte pre nego što ode predaleko. Za prebiranje po porodičnim stablima i glupe generalizacije će biti sankcija. cekaj a moze kad kralj napise da partizanovci gutaju pomije? ahh ti si devojka jela pa ne das na momke borove malo smo krenuli u osnivanje klubova, sam se bojaka javio.
bradilko Posted November 17 Posted November 17 9 minutes ago, Filozof manijak said: Koji si ti meni Vračar historical zar nije banjica historical?
kralj Posted November 17 Posted November 17 (edited) @veliki filozof Čudna li čuda, ni to nisi ukačio ili upamtio dobro. Šta je ovde za hvaljenje? Ribnikar? Edited November 17 by kralj
kralj Posted November 17 Posted November 17 1 minute ago, bradilko said: zar nije banjica historical? Ja znam za mirijevo historical
kralj Posted November 17 Posted November 17 (edited) 5 minutes ago, bradilko said: cekaj a moze kad kralj napise da partizanovci gutaju pomije? ahh ti si devojka jela pa ne das na momke borove malo smo krenuli u osnivanje klubova, sam se bojaka javio. Pa mogu ja, ali nije mi još palo na pamet. Meni je preciznija dijagnoza #možgilakoobradiš Edited November 17 by kralj 1
kralj Posted November 17 Posted November 17 6 minutes ago, booyaka said: Je l' ti na maturskom svirala grupa JNA? Jel si lud, stroga frankofonija.
Valk Posted November 17 Posted November 17 16 minutes ago, bradilko said: cekaj a moze kad kralj napise da partizanovci gutaju pomije? ahh ti si devojka jela pa ne das na momke borove Ne može i sklonjeno je, za tvoju informaciju. A i nije kralj pisao. Kad se neki forumaš grobar bude požalio da ga tretiram s navijačkim predrasudama, razmisliću ima li nečega u tome. Shit listu ne popunjavam crvenom/crnom bojom. Za sve što imaš dalje da iznosiš primedbe, eno ti ga topic o Moderaciji, nemaš šta da me prozivaš i spominješ ovde.
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, ubibobi said: Došao 66' do finala KEŠ-a u kom je odigrao atraktivnije od jednog Real Madrida...vrlo neuspešno Frankov fašizam superioriorniji od jugokomunizma.
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, kralj said: A zakleo bih se da sam išao u Ribnikar i da je celo odeljenje navijalo za Zvezdu, sa izuzetkom jedne devojčice koja je doduše dolazila negde iz poodmaklog Zemuna. Na njenom rođendanu sam prvi put čuo za Silvanu. Mora da je bila sa 13. maja.
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, kralj said: Imaš neverovatnu moć za opažanje očiglednog Inače, tamo gde sam se kao mali igrao u firmiranoj robi, a avanturistički duh me je vodio po tašmajdanskim lagumima, duboko u središtu zemlje, nailazio sam na crteže crnog bika po zidovima pećina i glagoljicom ispisane citate Duška Radovića. Kad si ti bio mali Duško Radović je još uvek navijao za Zvezdu.
Filozof manijak Posted November 21 Posted November 21 37 minutes ago, Hele said: Ljudi, igramo protiv poslednjeg tima na tabeli, normalno da smo se opustili i mislilida cemo lako. Ne opravdavam, ali sad cemo da stisnemo i dobijamo. Sportski pozdrav 1 1
Recommended Posts