bradilko Posted Sunday at 14:25 Posted Sunday at 14:25 1 hour ago, booyaka said: Jeste, sve si u pravu i plus su mi dedu poslali na trogodišnje letovanje na Goli otok. Vučić i Čović? Malo sam stariji od njihovog stupanja na scenu, nisu bili odlučujući za odabir kluba. cekaj udba klub a djed na goli otok. kako to ode zajedno?
booyaka Posted Sunday at 14:48 Posted Sunday at 14:48 Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi. Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub. 1
sigurnost Posted Sunday at 15:07 Posted Sunday at 15:07 14 minutes ago, booyaka said: Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi. Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub. Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ. Vrlo uspešno. Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. Vrlo neuspešno. 3 1
ubibobi Posted Sunday at 15:20 Posted Sunday at 15:20 Došao 66' do finala KEŠ-a u kom je odigrao atraktivnije od jednog Real Madrida...vrlo neuspešno
ubibobi Posted Sunday at 15:32 Posted Sunday at 15:32 Bolje junački izginuti protiv Reala nego se kukavički provući protiv marseja 1 1
booyaka Posted Sunday at 15:34 Posted Sunday at 15:34 Je l' ste vi više od pet puta u svojoj istoriji dočekali proleće u evropskim takmičenjima u fudbalu? Rekao bih ovako bez proveravanja da niste. 1
shimpu Posted Sunday at 15:37 Posted Sunday at 15:37 Ove godine nismo docekali ni prvi septembar, a za prethodni period mislim da slabo stojimo sa prolecem
shimpu Posted Sunday at 15:50 Posted Sunday at 15:50 Sad sam proverio, nije me mrzelo. U poslednjih 30 godina, prolece smo igrali 27 puta. Dakle, samo tri puta nismo. Ko bi rekao, nisam se tome nadao 1
ZokiAsov Posted Sunday at 15:52 Posted Sunday at 15:52 1 hour ago, bradilko said: cekaj udba klub a djed na goli otok. kako to ode zajedno? Oprostio je bugarcicu za dedu 1
napadaj Posted Sunday at 16:05 Posted Sunday at 16:05 56 minutes ago, sigurnost said: Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ. Vrlo uspešno. Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. Vrlo neuspešno.
Valk Posted Sunday at 16:23 Posted Sunday at 16:23 Iskulirajte pre nego što ode predaleko. Za prebiranje po porodičnim stablima i glupe generalizacije će biti sankcija.
Midžeta Posted Sunday at 16:36 Posted Sunday at 16:36 Najbolji deo ovo teme je sto je otvorila Leia 1
kralj Posted Sunday at 16:55 Posted Sunday at 16:55 6 hours ago, ZokiAsov said: Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda. U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac A zakleo bih se da sam išao u Ribnikar i da je celo odeljenje navijalo za Zvezdu, sa izuzetkom jedne devojčice koja je doduše dolazila negde iz poodmaklog Zemuna. Na njenom rođendanu sam prvi put čuo za Silvanu. 1
Recommended Posts