bradilko Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, booyaka said: Jeste, sve si u pravu i plus su mi dedu poslali na trogodišnje letovanje na Goli otok. Vučić i Čović? Malo sam stariji od njihovog stupanja na scenu, nisu bili odlučujući za odabir kluba. cekaj udba klub a djed na goli otok. kako to ode zajedno?
booyaka Posted November 17 Posted November 17 Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi. Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub. 1
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 14 minutes ago, booyaka said: Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi. Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub. Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ. Vrlo uspešno. Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. Vrlo neuspešno. 4 1
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 Došao 66' do finala KEŠ-a u kom je odigrao atraktivnije od jednog Real Madrida...vrlo neuspešno
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 Bolje junački izginuti protiv Reala nego se kukavički provući protiv marseja 1 1
booyaka Posted November 17 Posted November 17 Je l' ste vi više od pet puta u svojoj istoriji dočekali proleće u evropskim takmičenjima u fudbalu? Rekao bih ovako bez proveravanja da niste. 1
shimpu Posted November 17 Posted November 17 Ove godine nismo docekali ni prvi septembar, a za prethodni period mislim da slabo stojimo sa prolecem
shimpu Posted November 17 Posted November 17 Sad sam proverio, nije me mrzelo. U poslednjih 30 godina, prolece smo igrali 27 puta. Dakle, samo tri puta nismo. Ko bi rekao, nisam se tome nadao 1
ZokiAsov Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, bradilko said: cekaj udba klub a djed na goli otok. kako to ode zajedno? Oprostio je bugarcicu za dedu 1
napadaj Posted November 17 Posted November 17 56 minutes ago, sigurnost said: Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ. Vrlo uspešno. Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. Vrlo neuspešno.
Valk Posted November 17 Posted November 17 Iskulirajte pre nego što ode predaleko. Za prebiranje po porodičnim stablima i glupe generalizacije će biti sankcija.
kralj Posted November 17 Posted November 17 6 hours ago, ZokiAsov said: Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda. U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac A zakleo bih se da sam išao u Ribnikar i da je celo odeljenje navijalo za Zvezdu, sa izuzetkom jedne devojčice koja je doduše dolazila negde iz poodmaklog Zemuna. Na njenom rođendanu sam prvi put čuo za Silvanu. 1
Recommended Posts