Jump to content
IGNORED

Ko će koga

Leia

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, booyaka said:

Jeste, sve si u pravu i plus su mi dedu poslali na trogodišnje letovanje na Goli otok. 

Vučić i Čović? Malo sam stariji od njihovog stupanja na scenu, nisu bili odlučujući za odabir kluba.

cekaj udba klub a djed na goli otok.

kako to ode zajedno?

Posted

Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi.

Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub.

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, booyaka said:

Zvezda nikad nije prigrlila novouspostavljeni sistem vrednosti kao što ste vi.

Krcun je bio zvezdaš ali nije napravio klub.

Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ.

Vrlo uspešno.

Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. 

Vrlo neuspešno.

• Haha 3
  • Tužno 1
Posted

Došao 66' do finala KEŠ-a u kom je odigrao atraktivnije od jednog Real Madrida...vrlo neuspešno

Posted

Bolje junački izginuti protiv Reala nego se kukavički provući protiv marseja :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Je l' ste vi više od pet puta u svojoj istoriji dočekali proleće u evropskim takmičenjima u fudbalu? Rekao bih ovako bez proveravanja da niste.

• Tužno 1
Posted

Ove godine nismo docekali ni prvi septembar, a za prethodni period mislim da slabo stojimo sa prolecem

Posted

Kod nas na jugu je ekvatorijalna klima :fantom:

• Haha 1
Posted

Sad sam proverio, nije me mrzelo. U poslednjih 30 godina, prolece smo igrali 27 puta. Dakle, samo tri puta nismo. Ko bi rekao, nisam se tome nadao

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, bradilko said:

cekaj udba klub a djed na goli otok.

kako to ode zajedno?

Oprostio je bugarcicu za dedu

• +1 1
Posted
56 minutes ago, sigurnost said:

Zvezda je bila sredstvo za inkluziju poražene, a ne pobijene, srpske građanske klase i omladine u novu FNRJ.

Vrlo uspešno.

Partizan je služio da dokaže superiornost svetskog komunizma, a posle 1948. jugoslovenskog komunizma u kdnosh na sovjetski. 

Vrlo neuspešno.

t0eHu4P.gif

Posted

Iskulirajte pre nego što ode predaleko. Za prebiranje po porodičnim stablima i glupe generalizacije će biti sankcija.

Posted

Najbolji deo ovo teme je sto je otvorila Leia :lol:

• +1 1
Posted
6 hours ago, ZokiAsov said:

Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda.

U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima  gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac

A zakleo bih se da sam išao u Ribnikar i da je celo odeljenje navijalo za Zvezdu, sa izuzetkom jedne devojčice koja je doduše dolazila negde iz poodmaklog Zemuna. Na njenom rođendanu sam prvi put čuo za Silvanu. :euro_other:

• Haha 1