WTID Posted Saturday at 22:11 Posted Saturday at 22:11 Ovi valjda hoce da nam kazu da zbgog njih sprski klupski fudbal pati
booyaka Posted Saturday at 23:07 Posted Saturday at 23:07 (edited) Ne, to je citat Ljube Tadića, čuvenog srpskog glumca. Edited Saturday at 23:08 by booyaka 1 1
napadaj Posted Sunday at 07:32 Posted Sunday at 07:32 Juče bila vest da tone neki deo Mateje Kežmana 1a, pa možda bude toliko sreće da i podbanjički kolektor ode down the drain.
sigurnost Posted Sunday at 08:59 Posted Sunday at 08:59 1 hour ago, napadaj said: Juče bila vest da tone neki deo Mateje Kežmana 1a, pa možda bude toliko sreće da i podbanjički kolektor ode down the drain. Tvoje pleme snom mrtvijem spava, Suza tvoja nema roditelja. 2
kralj Posted Sunday at 09:18 Posted Sunday at 09:18 Kežman, kakva najlon kesa od igrača. Pritom dao na Mari ukupno golova kao Šerif na pašnjaku za poluvreme. Sve pogubili. Ok, posle je Lola zaključao Marakanu. Kad im nabrajaš največe legende kluba, izvučeš Mutavi ispred zagrade. 3
Kampokei Posted Sunday at 09:47 Posted Sunday at 09:47 Da se izjasnim sad kad je najteze po pitanju izvorne teme, pisite me medj Grobare. A negde mi se cini da su preference za klub, za razliku od vecine ostalih poznatih rivalstava, makar na nivou Beograda, dosta random (osim sto je jasno da ovih drugih ima vise). Ne vidim neke klasne linije po kojima bi isla podela, a i ideoloske su razlike cini mi se postale dosta blede. Tu i tamo deo grada moze da igra ulogu, ali ne verujem ni da je to narocito vazno, klub se najcesce izabere jos pre skole i neke ozbiljne socijalizacije van porodice. 1
Eleniko Posted Sunday at 09:49 Posted Sunday at 09:49 Nisi valjda iz Padinske Skele Tome se nisam nadao 2
booyaka Posted Sunday at 09:56 Posted Sunday at 09:56 Ideologija ima itekako ulogu u odabiru kluba, barem je imala ranije, mesto rođenja, porodično poreklo. 5
ZokiAsov Posted Sunday at 10:04 Posted Sunday at 10:04 Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda. U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac 1 1 1
sigurnost Posted Sunday at 11:59 Posted Sunday at 11:59 1 hour ago, ZokiAsov said: Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda. U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac 1
bradilko Posted Sunday at 12:31 Posted Sunday at 12:31 2 hours ago, booyaka said: Ideologija ima itekako ulogu u odabiru kluba, barem je imala ranije, mesto rođenja, porodično poreklo. vidi se da si u tebi kola neka plava krv. mora da su ti partizani uzeli svu imovinu 😥 pa si hrabro resio da pocnes da navijas za krcunovu zvezdocku. navijao si za zvezdocku i kad se to nije smelo, slavio slave i sl mnogo si propatio ali covic i vucic su sve nadomestili
booyaka Posted Sunday at 12:45 Posted Sunday at 12:45 8 minutes ago, bradilko said: vidi se da si u tebi kola neka plava krv. mora da su ti partizani uzeli svu imovinu 😥 pa si hrabro resio da pocnes da navijas za krcunovu zvezdocku. navijao si za zvezdocku i kad se to nije smelo, slavio slave i sl mnogo si propatio ali covic i vucic su sve nadomestili Jeste, sve si u pravu i plus su mi dedu poslali na trogodišnje letovanje na Goli otok. Vučić i Čović? Malo sam stariji od njihovog stupanja na scenu, nisu bili odlučujući za odabir kluba.
Kampokei Posted Sunday at 12:56 Posted Sunday at 12:56 2 hours ago, booyaka said: Ideologija ima itekako ulogu u odabiru kluba, barem je imala ranije, mesto rođenja, porodično poreklo. Imala je ranije ideologija neku ulogu. Partizan, uz Hajduk, jeste bio prepoznat kao jugoslovenski klub, pa je tada, a i danas privlacniji, ili bar manje odbojan medju nesrbima u bivsoj Jugoslaviji (i analogno, ista stvar Hajduk u poredjenju sa Dinamom, iako se na Poljudu sada skandiraju gore stvari nego na Maksimiru). Ali, cini mi se da se danas prosecan navijac Partizana ne razlikuje previse od navijaca Zvezde po stavovima, mada mozda gresim. Sto se tice popularnosti, ne cudi da je Zvezda bila u pocetku mnogo popularnija u samom Beogradu, jer kao sto je moj JSD dobrim delom popunjen iz NDH rostera, za Zvezdu su uglavnom uzeti igraci aktivni kod Nedica (tako bar kaze Milan St Protic, a negde i ima logike), dakle poznata lica. 3
ubibobi Posted Sunday at 13:02 Posted Sunday at 13:02 3 hours ago, Kampokei said: Da se izjasnim sad kad je najteze po pitanju izvorne teme, pisite me medj Grobare. A negde mi se cini da su preference za klub, za razliku od vecine ostalih poznatih rivalstava, makar na nivou Beograda, dosta random (osim sto je jasno da ovih drugih ima vise). Na forumu groboša duplo više, van foruma, sa sve radikalima, cigoša duplo više...možda im medeni kad se vrati popravi bilans
Recommended Posts