Jump to content
IGNORED

Ko će koga

Leia

Recommended Posts

Posted

Gch2VOfXYAA4bfW?format=jpg&name=medium

Ovi valjda hoce da nam kazu da zbgog njih sprski klupski fudbal pati

Posted (edited)

Ne, to je citat Ljube Tadića, čuvenog srpskog glumca.

Edited by booyaka
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

Juče bila vest da tone neki deo Mateje Kežmana 1a, pa možda bude toliko sreće da i podbanjički kolektor ode down the drain.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Juče bila vest da tone neki deo Mateje Kežmana 1a, pa možda bude toliko sreće da i podbanjički kolektor ode down the drain.

Tvoje pleme snom mrtvijem spava,

Suza tvoja nema roditelja.

• Haha 2
Posted

Kežman, kakva najlon kesa od igrača.

Pritom dao na Mari ukupno golova kao Šerif na pašnjaku za poluvreme. Sve pogubili. Ok, posle je Lola zaključao Marakanu. :covid19:

Kad im nabrajaš največe legende kluba, izvučeš Mutavi ispred zagrade.

• Haha 3
Posted

Da se izjasnim sad kad je najteze po pitanju izvorne teme, pisite me medj Grobare. 

A negde mi se cini da su preference za klub, za razliku od vecine ostalih poznatih rivalstava, makar na nivou Beograda, dosta random (osim sto je jasno da ovih drugih ima vise). Ne vidim neke klasne linije po kojima bi isla podela, a i ideoloske su razlike cini mi se postale dosta blede. Tu i tamo deo grada moze da igra ulogu, ali ne verujem ni da je to narocito vazno, klub se najcesce izabere jos pre skole i neke ozbiljne socijalizacije van porodice.

• +1 1
Posted

Nisi valjda iz Padinske Skele

Tome se nisam nadao 

• Haha 2
Posted

Hiljadu ludaka sa Padinjaka :ziga:

• Tužno 1
Posted

Ideologija ima itekako ulogu u odabiru kluba, barem je imala ranije, mesto rođenja, porodično poreklo.

• Haha 5
Posted

Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda.

U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima  gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac

• +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
1 hour ago, ZokiAsov said:

Vecina navijaca cz svoj klub naziva zvijezda.

U beogradu ih mozete naci u jakim komunistickim uporistima  gde su zamenili domicilnu populaciju: senjaku i dedinju i nesto po novom beogradu. Osim toga grupisani su po prigradskim naseljima mirjevo, ledine, surcin, bezanija... i smederevac

DUJ6hpeXUAE39Yv.jpeg

• +1 1
Posted
2 hours ago, booyaka said:

Ideologija ima itekako ulogu u odabiru kluba, barem je imala ranije, mesto rođenja, porodično poreklo.

vidi se da si u tebi kola neka plava krv.

mora da su ti partizani uzeli svu imovinu 😥

pa si hrabro resio da pocnes da navijas za krcunovu zvezdocku.

navijao si za zvezdocku i kad se to nije smelo, slavio slave i sl

mnogo si propatio ali covic i vucic su sve nadomestili

Posted
8 minutes ago, bradilko said:

vidi se da si u tebi kola neka plava krv.

mora da su ti partizani uzeli svu imovinu 😥

pa si hrabro resio da pocnes da navijas za krcunovu zvezdocku.

navijao si za zvezdocku i kad se to nije smelo, slavio slave i sl

mnogo si propatio ali covic i vucic su sve nadomestili

Jeste, sve si u pravu i plus su mi dedu poslali na trogodišnje letovanje na Goli otok. 

Vučić i Čović? Malo sam stariji od njihovog stupanja na scenu, nisu bili odlučujući za odabir kluba.

Posted
2 hours ago, booyaka said:

Imala je ranije ideologija neku ulogu. Partizan, uz Hajduk, jeste bio prepoznat kao jugoslovenski klub, pa je tada, a i danas privlacniji, ili bar manje odbojan medju nesrbima u bivsoj Jugoslaviji (i analogno, ista stvar Hajduk u poredjenju sa Dinamom, iako se na Poljudu sada skandiraju gore stvari nego na Maksimiru). Ali, cini mi se da se danas prosecan navijac Partizana ne razlikuje previse od navijaca Zvezde po stavovima, mada mozda gresim. Sto se tice popularnosti, ne cudi da je Zvezda bila u pocetku mnogo popularnija u samom Beogradu, jer kao sto je moj JSD dobrim delom popunjen iz NDH rostera, za Zvezdu su uglavnom uzeti igraci aktivni kod Nedica (tako bar kaze Milan St Protic, a negde i ima logike), dakle poznata lica. 

• +1 3
Posted
3 hours ago, Kampokei said:

Da se izjasnim sad kad je najteze po pitanju izvorne teme, pisite me medj Grobare. 

A negde mi se cini da su preference za klub, za razliku od vecine ostalih poznatih rivalstava, makar na nivou Beograda, dosta random (osim sto je jasno da ovih drugih ima vise). 

Na forumu groboša duplo više, van foruma, sa sve radikalima, cigoša duplo više...možda im medeni kad se vrati popravi bilans :fantom: