Tresko Posted November 2 Posted November 2 A lepo su krenuli da kao neće divljati jer su poginuli ljudi u Novom Sadu. Ali, džiberluk je jači od dostojanstva jebi ga. Bio je i neki baner gde prete sudijama Euroleague. Sad će valjda i da izadje neki snimak gde onaj sudija krade parfeme, pa neće moći da se garantuje bezbednost sudijama, jer u drčelićevoj zemlji, kradja je kradja osim ako nisi naprednjak. A vi gde sedite GORE-DOLE?
Tresko Posted November 2 Posted November 2 Da li će Petrušev da ide u policiju i prijavi. Ili možda onaj ogavni neandertalni smrad, čovićev iznogud(ako je to u njegovoj zemlji možda nedozvoljeno): 2
*edited by mod Posted November 2 Posted November 2 43 minutes ago, Tresko said: Da li će Petrušev da ide u policiju i prijavi. Ili možda onaj ogavni neandertalni smrad, čovićev iznogud(ako je to u njegovoj zemlji možda nedozvoljeno): I posle kad dodje kazna bude "Mrzi nas EL, Zapad, Sever i Jug."
Tresko Posted November 2 Posted November 2 19 minutes ago, *edited by mod said: I posle kad dodje kazna bude "Mrzi nas EL, Zapad, Sever i Jug." I još su imali onaj banner kako ih sudije Euroleague godinama kradu, i Fuck off na kraju.
Dankan Ajdaho Posted November 2 Posted November 2 Drug Motli je očito metodičan i vrši ozbiljne pripreme za mečeve. 2
Tresko Posted November 3 Posted November 3 Siroti mali buzdovan: Quote Znači stalno je neka, od početka prvenstva, kako smo mi krenuli da igramo stalno je nešto, neka... neko omalovažavanje, osporavanje, nije omalovažavanje – osporavanje, znači, prosto nestvarno, i ovde se stvara stalno neka slika, jednostavno, znate kako, vi u javnosti, ja to neću da dozvolim, ja, kao klub, odnosno kao trener, neću da, neću da, neću to da dozvolim, odnosno, ne mogu ja to da ne dozvolim, ili da dozvolim, daleko bilo, ja jedino koju imam stvar, to je da mogu da vam kažem moje mišljenje, da se prestane da se priča više o tome, da je kao prošli put, znači kad neko ima, to je sve pošteno, kad neko drugi, šta, o čemu se ovde radi, nije ovde ljutnja, ja ne kažem, nego jednostavno malo je taj medijski, taj, kako se to, da kažemo, onako sad, u ovom, kaže, neki hibridni rat, ili, ovo, ono, i tako dalje, vodi se neka kampanja nečega, da mi šta god da uradimo, evo danas nismo pobedili, okej, pa kad je sve to, što mi danas ne pobedi Šta li je hteo pisac da kaže ovde, kakva je to moždana oluja. 3
Eleniko Posted November 3 Posted November 3 36 minutes ago, ZokiAsov said: Za ovog je milos sestic ciceron Slažem se! 3
Eleniko Posted November 4 Posted November 4 On 3.11.2024. at 0:16, Dankan Ajdaho said: Što bi rekli deal done +1 1
WTID Posted November 5 Posted November 5 Jel se zna razlog, zbog cega (kojim povodom) se u vetrovitom Zajecaru u nedelju igra utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda?
kud u maglu Simoviću Posted November 5 Posted November 5 1 minute ago, WTID said: Jel se zna razlog, zbog cega (kojim povodom) se u vetrovitom Zajecaru u nedelju igra utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda? dobija ofka lagano
WTID Posted November 6 Posted November 6 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dobija ofka lagano Šta dobija? Kaznu za preterano trčanje? 3
Recommended Posts