Jump to content
IGNORED

Ko će koga

Leia

Recommended Posts

Posted

A lepo su krenuli da kao neće divljati jer su poginuli ljudi u Novom Sadu. Ali, džiberluk je jači od dostojanstva jebi ga.

Bio je i neki baner gde prete sudijama Euroleague. Sad će valjda i da izadje neki snimak gde onaj sudija krade parfeme, pa neće moći da se garantuje bezbednost sudijama, jer u drčelićevoj zemlji, kradja je kradja osim ako nisi naprednjak.

A vi gde sedite GORE-DOLE?

Posted

Kad je neko ljudski talog i otpad sa dna kace:

Screenshot-20241102-000215-X.jpg

• +1 5
  • Tužno 1
Posted

Da li će Petrušev da ide u policiju i prijavi. Ili možda onaj ogavni neandertalni smrad, čovićev iznogud(ako je to u njegovoj zemlji možda nedozvoljeno):

FB-IMG-1730497313981.jpg

• +1 2
Posted
43 minutes ago, Tresko said:

Da li će Petrušev da ide u policiju i prijavi. Ili možda onaj ogavni neandertalni smrad, čovićev iznogud(ako je to u njegovoj zemlji možda nedozvoljeno):

FB-IMG-1730497313981.jpg

I posle kad dodje kazna bude "Mrzi nas EL, Zapad, Sever i Jug."

Posted
19 minutes ago, *edited by mod said:

I posle kad dodje kazna bude "Mrzi nas EL, Zapad, Sever i Jug."

I još su imali onaj banner kako ih sudije Euroleague godinama kradu, i Fuck off na kraju.

Posted

Što bi rekli deal done:fantom:

• Haha 1
Posted

Drug Motli je očito metodičan i vrši ozbiljne pripreme za mečeve.

• Haha 2
Posted

Siroti mali buzdovan:

Znači stalno je neka, od početka prvenstva, kako smo mi krenuli da igramo stalno je nešto, neka... neko omalovažavanje, osporavanje, nije omalovažavanje – osporavanje, znači, prosto nestvarno, i ovde se stvara stalno neka slika, jednostavno, znate kako, vi u javnosti, ja to neću da dozvolim, ja, kao klub, odnosno kao trener, neću da, neću da, neću to da dozvolim, odnosno, ne mogu ja to da ne dozvolim, ili da dozvolim, daleko bilo, ja jedino koju imam stvar, to je da mogu da vam kažem moje mišljenje, da se prestane da se priča više o tome, da je kao prošli put, znači kad neko ima, to je sve pošteno, kad neko drugi, šta, o čemu se ovde radi, nije ovde ljutnja, ja ne kažem, nego jednostavno malo je taj medijski, taj, kako se to, da kažemo, onako sad, u ovom, kaže, neki hibridni rat, ili, ovo, ono, i tako dalje, vodi se neka kampanja nečega, da mi šta god da uradimo, evo danas nismo pobedili, okej, pa kad je sve to, što mi danas ne pobedi

Šta li je hteo pisac da kaže ovde, kakva je to moždana oluja.:wacko:

• Haha 3
Posted

Za ovog je milos sestic ciceron

Posted
36 minutes ago, ZokiAsov said:

Za ovog je milos sestic ciceron

Slažem se!

• Wub 3
Posted
On 3.11.2024. at 0:16, Dankan Ajdaho said:

Što bi rekli deal done:fantom:

+1

GbfCNBBaQAAk0XB?format=jpg&name=small

• +1 1
Posted

Jel se zna razlog, zbog cega (kojim povodom) se u vetrovitom Zajecaru u nedelju igra utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda?

Posted

jer smo tako u mogućnosti

Posted
1 minute ago, WTID said:

Jel se zna razlog, zbog cega (kojim povodom) se u vetrovitom Zajecaru u nedelju igra utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda?

dobija ofka lagano

:fantom:

Posted
21 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dobija ofka lagano

:fantom:

Šta dobija? Kaznu za preterano trčanje?

• Haha 3