kud u maglu Simoviću Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Midgeta said: @Patty Lee Party Lee deklarisi se i ona je našatm
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 Just now, kud u maglu Simoviću said: i ona je našatm Znam, ali da potvrdi i javno kad je spisaktm tu
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: a zeka, gde nam je space rabbit? a gde će biti 2
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Klara said: @Nikodije Ja sam tebi nekako oprostila! 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 Kako kae 1 Coco Chanel: "Women think of all colors except the absence of color. I have said that black has it all. White too. Their beauty is absolute." 2 2 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 (edited) Kad se gledaju ovi spiskovi ispade da je PPP kao Avangarda meets Ana.rs Edited April 4 by Midgeta 2 2
Leia Posted April 4 Author Posted April 4 66-45 članova u korist partizanovaca Znači ako uopšte ima istine u tome da se zvezdaši više sankcionišu, njihova brojnost nije razlog
Popular Post Nikodije Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Just now, Leia said: 66-45 članova u korist partizanovaca Znači ako uopšte ima istine u tome da se zvezdaši više sankcionišu, njihova brojnost nije razlog dabome, razlog je grobarska moderacija, zubi joj krvavi 7 8
warp Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Leia said: 66-45 članova u korist partizanovaca Malo koševa, jake odbrane, Nedara se ispucava uzaludno 4
Recommended Posts