Roger Sanchez Posted April 20 Posted April 20 On 4. 4. 2024. at 15:45, napadaj said: Dodajte i Rogera kod nas Ne treba, već imam infiltriranu agenticu međ grobarlukom 1
Roger Sanchez Posted April 20 Posted April 20 Ja bih se više brinuo oko toga da je yveyda toliko abitna™ da tamo nemam agenturu
booyaka Posted April 20 Posted April 20 Znamo svi koliko je abitna™, više se o njoj priča nego o bilo čemu drugom. Ali ništa od infiltracije jbga. Slučajno? Ne bih rekao.
ZokiAsov Posted September 19 Posted September 19 2 hours ago, napadaj said: Hrabra zvezda potpuno nadigrala lisabonske orlove, ali ipak nesrecno izgubila 1 1
Karelia slims Posted September 20 Posted September 20 (edited) jesam li vam rekao da cete da se radujete kad zvezda udje u ls, a vi udarili u ocaj kad je zvezda usla u ls, a vi ispali iz svih takmicenja? sad opusteno... radnim danima cekate zvezdinu utakmicu i bacate fazone, zvezda izgubi - bacate "hehe, vucic im dao 5 milijardi oni mrtvi real ne mogu da pobede", zvezda pobedi - "haha, cigani se raduju ovakvoj pobedi u ovoj nakardanoj ls, a mi nekrezubi usli u pravu ls sa 30k evra, sve pare od evrope davali nezbrinutoj deci" Edited September 20 by Karelia slims 1 1
bradilko Posted September 20 Posted September 20 11 hours ago, ToniAdams said: Jbg sami protiv sviju ali tu su delije sa foruma da pomognu suzom junackom najveceg sina medj' njima
Ted Posted September 20 Posted September 20 Karelia pokušava da dospe na topik "Sportiličić, mičić, pičić", al moderacija nikako da ga otvori
Recommended Posts