Midžeta Posted April 20 Posted April 20 7 minutes ago, adam said: malo mi krivo sto mi se nije zapatio liverpul Why, ako smem da pitam?
adam Posted April 20 Posted April 20 13 minutes ago, Midgeta said: Why, ako smem da pitam? sta znam, kad sam tek stigao, neko vreme sam kibicovao sa strane, gledao utakmice bez nekog emotivnog udubljivanja. onda mi se zbog nacina igre izdvojio arsenal, igraju fudbal koji volim. i mic po mic, ostade tako. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 20 Posted April 20 2 minutes ago, Milošica said: Ja za Čelsi, zbog trojca Teri - Lampard - Drogba. borota - kežamn - joe cole
Milošica Posted April 20 Posted April 20 Just now, kud u maglu Simoviću said: borota - kežamn - joe cole Moj deda - Slavko Zečević - Žarko Zečević 1
mire Posted April 20 Posted April 20 (edited) koliko sam mator, i džona tošaka se sećam i reja klemensa, frizurice Edited April 20 by mire
kud u maglu Simoviću Posted April 20 Posted April 20 8 minutes ago, Milošica said: Moj deda - Slavko Zečević - Žarko Zečević deda ti je stane dolanc?
adam Posted April 20 Posted April 20 12 minutes ago, mire said: dakle, mlad si tony adams. kasno krenuo navijati u novoj domovini.
Milošica Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: deda ti je stane dolanc?
Recommended Posts