Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 14 hours ago, bradilko said: taj rsum pre nego sto je postao velji srbin ili vec sta je postao je bio lik koji je u onom rezimu bio omiljeni deciji pesnik i bio je jedan od retkih koji je imao profur u sve osnovne skole srbije gde je drzao nekakve priredbe i zaradjivao grdne pare. secam se da je jednom bio u vrhu poreskih obveznika u beogradu. procitao u nin-u tamo 80-ih divno vreme, pesnici mlate pare 4
Jeremija Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 (edited) U pravu je Bradilko, bio je i u mojoj školi negde početkom-sredinom osamdesetih, mada, moram da priznam, nisam imao pojma da su se tu mlatile pare... Edited April 7, 2024 by Jeremija
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 (edited) bio je verovatno u svim skolama, bio je i u mojoj. zapravo cesto su bile neke predstave, dolazili su profi glumci, npr secam se slobodana custica koji je u to vreme bio jako ime. ne sumnjam da su se i tu uzimale pare, ali kako danas to nekako benigno zvuci: rsum mlatio pare. danas sedmi esalon naprednjaka ima milione Edited April 7, 2024 by Nikodije 1
*edited by mod Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 16 minutes ago, Valkyrie said: Krenule pomije po Ršumu, mašala & A ne nego ćemo latice ruža pred istaknutog dverjanina. 2
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 5 minutes ago, *edited by mod said: A ne nego ćemo latice ruža pred istaknutog dverjanina. veci je problem to sto je cigan, ako sam dobro shvatio bradilka 1
Valk Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 9 minutes ago, *edited by mod said: A ne nego ćemo latice ruža pred istaknutog dverjanina. Sigurno je to razlog odijuma, kako da ne. Dušku Radoviću je bio dobar ali pravim grobarima nije. 1
Ratamahatta Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Kako se zove onaj nju ejdz deciji pesnik sto uci decu da uplate keca na Noleta?
Valk Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: moralna superiornost Mesar iz Maksija sa dva zuba u glavi se navrzao mojoj deci za koga navijaju i onda prikenjao Luciferu, kaže "Samo Cigani navijaju za Zvezdu" Naravno, rekoh, Cigani najveseliji narod, tako i treba. Bolid. 1
booyaka Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 12 hours ago, napadaj said: Ma dobro to, nego da li si se kešao na tramvaj i držao cigaretu između palca i kažiprsta, onako šmekerski? Nije sigurno preskakao šine.
Filozof manijak Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 3 minutes ago, Valkyrie said: Mesar iz Maksija sa dva zuba u glavi se navrzao mojoj deci za koga navijaju i onda prikenjao Luciferu, kaže "Samo Cigani navijaju za Zvezdu" Naravno, rekoh, Cigani najveseliji narod, tako i treba. Bolid. Nadam se da će klinci povući na tatka
Valk Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 1 minute ago, Filozof manijak said: Nadam se da će klinci povući na tatka Za sad je 2:2 u kući. Najverovatnije ostaje nerešeno, nemam srca da emotivno ucenjujem starije dete.
Recommended Posts