ubibobi Posted April 6 Posted April 6 34 minutes ago, Nikodije said: za ovo naše mali tužan pas Koji zapišava borove i jele 4 1
Milošica Posted April 6 Posted April 6 Željko u utorak uveče sav crven histerično crta nešto na tabli pred Nebojšom i objašnjava mu taktiku za Efes. Ovaj se krsti i zatvara mu polako vrata pred nosom, za to vreme Željko očajnički viče "Nebojšaaa". 3
Lord Stef Posted April 6 Posted April 6 Brt gledaj da izbegavas Zoca i toga drugog u istoj recenici 1
Milošica Posted April 6 Posted April 6 (edited) 2 minutes ago, Lord Stef said: Brt gledaj da izbegavas Zoca i toga drugog u istoj recenici Pff, patetično. A sve jasno, Merkur u Raku... Edited April 6 by Milošica
Lena Posted April 6 Posted April 6 Ja sam ovo upravo otkrila. Jes da sam na pravom spisku, al baš u vr' da me stavite još na prvom popisu Svaka čast ko je uopšte iskopao podatak 1 1 1
bradilko Posted April 6 Posted April 6 taj rsum pre nego sto je postao velji srbin ili vec sta je postao je bio lik koji je u onom rezimu bio omiljeni deciji pesnik i bio je jedan od retkih koji je imao profur u sve osnovne skole srbije gde je drzao nekakve priredbe i zaradjivao grdne pare. secam se da je jednom bio u vrhu poreskih obveznika u beogradu. procitao u nin-u tamo 80-ih
napadaj Posted April 6 Posted April 6 Ma dobro to, nego da li si se kešao na tramvaj i držao cigaretu između palca i kažiprsta, onako šmekerski? 2 1
kud u maglu Simoviću Posted April 6 Posted April 6 ne znam, za cigaru i tramvaj i za ršuma uopšte al znam da je mrtvi sanja ilić imao dugo godina najplaćniji autorski honorar od sokoj-a mnogi bi pomislili pa to je balkanika() ali avaj rođeni brat pok. sanje ilića je bio ilke iz generacije 5 dugo godina muički urednik na ptc-u koji je svom bati nabacivao tezge tipa muzika za špicu dnevnika, “tepih” muzika za jutarnji/bgd hroniku i sve ono što se emituje svaki dan pa puta 5-10 lova je bila milionska da ne citiram sad međed mileta 5 1
Milošica Posted April 6 Posted April 6 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da ne citiram sad velikog navijača partizana mileta 1
onamonamo Posted April 6 Posted April 6 1 hour ago, napadaj said: Ma dobro to, nego da li si se kešao na tramvaj i držao cigaretu između palca i kažiprsta, onako šmekerski? to sad radim, samo nije tramvaj nego soko
Recommended Posts